Reviews

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2020-07-05 Client: bddmedya
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-07-03
Cost:$ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Seviyorum bu kızı..Muhteşem güzelliğini..super fit vucudunu...tenini.hanımefendiliğini..sevişmesini...bakışlarını...! Gene gelsin gene gene giderim müthiş bu kızı çok seviyorum. Vücud ipek gibi teni çok hoş ve seksi severek isteyerek yapıyor. Paramın tam karşılığını aldım.
Thanks for every minutes Milana...I love you...
2020-07-05 Client: Mrhopelittlelake
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:120 min
Meeting date:2020-07-01
Cost:TL 2000
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Bu siteden ilk kez bir bayan aldım,iyikide alexi seçmişim,çok tatlı ve çok sevecen bir kız,2saat boyunca her istegimi aktif bir şekilde yerine getirdi,güler yüzlü ve sıcakkanlı,2 unutulmaz saat için teşekkürler alex...
2020-07-04 Client: Boomer
: 4.0
: 3.0
: 8.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-06-29
Cost:TL 1800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
The first time I write a review, I did not think that I would write. I want to write briefly. I met with Asem at my hotel and was saddened by our meeting. Asem talked for an entire hour and was in no hurry to make love, when the hour of talk ended, she offered to stay one hour more and we certainly stayed, I offered her to "talk in bed", after 10 minutes of the process, I realized that I did not want to stay with her anymore and asked to leave. I DO NOT ADVISE ASEM. Everything is simulated, without emotion. Wasted time and money.
2020-07-04 Client: Ateşli
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-04
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sara gençliği, muhteşem vücudu, pozitif enerjisi ile insanı mutlu eden bir kız. İlk dakikadan son dakikaya kadar benimle yakından ilgilendi, benim ingilizcem çok iyi değil ama onun da yardımı, vücut diliyle derken harika bir iletişim yakaladık. Profilinde yazan tüm servisleri zevkle yapıyor, jel kullanmadan kendiliğinden ıslak olması ve çok azgın olması ise en önemli artısıydı ona zevk vermek bana da zevk verdi.

İlk turu yüzünde bitirdikten sonra (sanırım çok film izliyorum :) kısa bir tazelenme molası verdim, sonra bir baktım Sara beni öpüyor kokluyor ve tahrik ediyor ve tabii kaldığımız yerden devam ederek bir saatlik görüşmemi zevkle tamamladım.

Hotel giriş çıkışı oldukça rahat ve odada konforlu malum ödediğiniz ücretin içinde bunlarda var. Görüşmeye gitmeden önce ben jartiyerli şekilde beni beklemesini istemiştim ki öyle de buldum. Umarım ayrılmadan önce tekrar ziyaret etme imkanı bulabilirim Sara'yı.
2020-07-04 Client: Seksi Adam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-04
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kristina is very welcoming and attractive.
Amazing OWO, very enthusiastic and great sex in several positions. Had 2 pops in the hour. Her attitude was ace from start to finish and I had a fab time.
If you like young, tall and slim blondes with natural breasts, then you can not go wrong with Kristina. Her body is beautiful. Her personality is a joy to experience. I enjoyed every minute of our time together .
2020-07-04 Client: AngoraMan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-07-03
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Merhabalar arkadaşlar uzun bir diyet ve aradan sonra dayanamayip Alisa ile merhaba dedim. Alisa boylu poslu ;güzel yüzlü; ve eeenn doğalından büyük DD memeleri ; düzgün fiziği ve hiç bitmeyen ilgisi ve enerjisi ile sizi ilk dakikadan itibaren memnun etmeye çabalayan ve hiç yönlendirmeye ihtiyac duymayan harika bir kız. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz ve kesinlikle pişman olmayacağınız bir ziyaret olacak.
Otele giriş sorunsuz.
İletişim: İngilizcesi çok iyi.. rahat anlaştım.
Servisleri: ajansla baştan anlaşmak lazım.. herseyi yapıyor ama bazi servisler galiba ekstra.. cim yaptım , sanki onun aslında ekstra olduğunu mırıldandı ama sonra benden olsun espirisi yaptı.. dedim ya kiz eğlenceli neşeli bir kız.
Ajans bana bir sonraku görüşmede para olarak kolaylık sağlarsa ; 3 saat veya daha uzun kalmaya çalışacagim.
Sayafaya daha yeni yeni kaliteli kizlar gelmeye başladı.. sekse aç ve susamış arkadaşlar bence önce bu harika, kaprissiz anlayışlı, seks tanrıçası ile buluşsun.. sonra diğerlerine gidersiniz..
Thank you very much to the agency.. very kind and hepful. Thank you Alisa.. see you soon again. I will bring with me your favourite drink next time ;) ..
2020-07-04 Client: MattA
: 9.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-07-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Arranged a meeting in a hotel room. After several heavenly minutes of sucking her tits and rapaciously eating her pussy, proceeded to fucking her huge tits and a blowjob. Then, after several minutes of passionate sex, she went on sucking my dick some more until I ended up unloading in her mouth.
If you happen to be an incurable big boob fetishist like myself, paying the extra price is definitely worth it! Looking forward to another meeting soon!
Escort comment:
תודה יקירי ... אני מאוד נהנה ... אני אבוא בתקווה לסיבוב הופעות בתל אביב. Thank you so much you are Very Nice Gentleman... Hopefully I come for tour in Israel soon this year❤️????????
2020-07-04 Client: laciwert
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-07-03
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Mükemmel bir hatun. Resimler gerçek. Boyu baya uzun. Yapılı bir kız. Fakat hatları çok iyi. Sıkı bir vücudu var. Spor yapıyormuş düzenli. Çok hoş sohbet ve sıcak bir kız. Sürekli gülümsüyor ve ilgi gösteriyor. Sürekli gelse abonesi olurum. Ben gfe severim ve bu iş için mükemmel.
2020-07-04 Client: cotero02
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-07-01
Cost:TL 1300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Gördüğüm en sıcak karşılama, en samimi davranış ve bir o kadar da ateşli seks. Açık ara bu kadar memnun kaldığım bir servisle karşılaşmamıştım. Burada bulunduğu süre içinde mutlaka tekrar gideceğim.

Ps. Otel girişte biraz sıkıntı çıkarıyor ama bu kıza değer.

She is absolutely the greatest girl ever. I am very grateful for the time we had together. Believe me guys even your gfs or wifes can behave like the way she does. warm welcome, does everything to make you feel good and omg the sex...
It was a lifetime experience for me. I’ll be definitely revisiting her before she leaves.
2020-07-03 Client: belmondocanne
: 4.5
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Israel
Meeting city:Haifa
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-07-03
Cost:€ 77
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
smiles a lot, tastes and smells good. ate her ass she did not object, thumb up her ass too, very sensitive around the pussy, no fingering. very heavy. might be back
2020-07-03 Client: Dobosh
: 2.5
: 0.5
: 6.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:5 min
Meeting date:2020-07-02
Cost:TL 1000
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
When the first time I saw a photo, I put on website like, but then I realized that I was wrong. She was polite in a chat in whatsapp and I was interested to meet her ... When I came to her room, she looked very bad, she looked like a transvestite, smelled bad, while I was at a loss, she begged me for money, because her agency is waiting for an answer, I sat down in a chair and wanted to write to the agency that I didn't want to stay, she took off my pants quickly and started sucking, I was afraid of contracting something because she was dirty, dressed quickly and left, leaving money per hour. But that was not all, then they started threatening me that I had brought fake money and she will call the police...It was the worst day of my life in recent times. I don’t want to infect with something, and then also deal with the police. I don't advise!!!! Run away from such an escort! I still keeping this sms about police in my phone. Honestly, I am shocked.
2020-07-03 Client: Andreas26
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-01
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ANY Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΞΙ ΕΣΟΡΟΥΧΑ ΤΗΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.. ΤΕΛΙΑ Η ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΡΟΛΟΙ.. ΠΗΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ANY MOU
2020-07-03 Client: Forescortnews
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-06-27
Cost:TL 0
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Aman Tanrım!!! Sen ne yaptın bana Alina... Ben böyle kız tanımadım daha önce. Sevgili gibiydi. Kendimi çok rahat hissettirdi. Göğüsleri orjinal ve çok dolgun. Çok misafirperver ve ateşli birisi. Aynı zamanda çok zeki :) Beni etkileyende bu oldu. Her erkeğin hayalini süsleyecek güzellikte bir bayan Alina.
O seksi tangayla beni karsilamasini unutamıyorum. Artık sadece Alina, şimdi Alina, yarın Alina, hep Alina ????
2020-07-03 Client: mixalis mixoy
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2020-06-29
Cost:€ 320
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνάντησα τη Nikol και μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά. Προσιτή, χωρίς μα και μου. Το κορίτσι είναι αρκετά όμορφο, μαυρισμένη, θαυμάσια χείλη που κολάνε σα βεντούζα εκεί που θέλεις, ωραίο βυζί και απίθανο κωλαράρακι, το οποίο το δίνει (+50). Ξέρει καλά ελληνικά Φυσικά δεν θα κάνει και φιλοσοφικές συζητήσεις ... ΑΛΛΑ στην γλώσσα του σώματος προστίθεται και η γλώσσα ... ΔΕΝ πρέπει να είναι Σέρβα. Τι είναι αυτή ξέρει. ΄Εχει απίθανη συμμετοχή στο σεξ, πολύ ωραίο στοματικό και ωραίο, μα πολύ ωραίο γαμήσι ... Τη συνιστώ φυσικά. ΔΕ θα τη συναντούσα όχι γιατί δεν αξίζει ΑΛΛΑ γιατί συνηθίζω να 'πετάω από κανάρα σε κανάρα' winkwinkwinkwink
2020-07-02 Client: Istanbul
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-03
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Monica'yı ve onun güzelliğini size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hani o yüzme havuzunun yanındaki en güzel kız var ya, herkes peşinden koşar ama ulaşamaz ya işte o güzellerden birisi yada sahilde önünüzden geçen çok seksi bikinili bir kızın arkasından bakarsınız da içiniz gider ya işte öyle bir güzel, daha bakarken, güzelliğini süzerken bile insan kendinden geçiyor ve Monica'nın gerçek olduğuna inanamıyor.

Sımsıkı bacaklar, dolgun bir popo ve super model gibi bir fizik, muhteşem vücut hatları... Özellikle göğüsleri ve kalçası beni çıldırtmaya yetti diyebilirim. Anadolu yakasındaki bir hotel odasında görüştük, odada tüm imkanlar vardı, duşundan havlusuna, yıkandıktan sonra güzel bir öpücüğe kadar her şey mükemmeldi. İlk seksi yaptıktan sonra Monica ayağa kalktı ve banyoya geçti, dönüşünde ise yine onun muhteşem güzelliğini görünce dakikalar içinde yine ufaklığım hazır ola geçmişti bile yani kızı izledikçe daha çok istiyorsunuz onu daha çok istiyorsunuz. Anlatılamayacak kadar güzel olan bu deneyimi de burada paylaşmak istedim, tadı hala damağımda. Umarım tekrar görüşebiliriz tatlım.
2020-07-02 Client: Blutoniumboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Ragazza fantastica, bella e intelligente. Molto open minded, ti mette subito a tuo agio. Ha molta cultura soprattutto musicale. The best I've met so far. Grazie Vasi! wink
2020-07-02 Client: Chris
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-07-02
Cost:€ 1
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
Made an appointment very easy through the agency. Upon arriving the agency gave me the flat No. but there was no answer. I managed to get in the building and then again at the flat door no answer. I could here soft music inside and at times a girl talking...probably on the phone. I waited for about 20 min knoking on the door a few times and then i decided to leave. I have sent a message to the agency, but no answer yet. very dissapointing.
2020-07-02 Client: Peacefb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-07-02
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A cute, awesome lady. Like a pretty girl friend. Looking forward to see her again in a shortest time.
Tatlı, nazik, size ilgisini hissettiren çok hoş bir bayan. Bu güne kadar bu sitede tanıştıklarım arasında en iyilerinden birisiydi. En kısa zaman içinde tekrar görüşmeyi ümit ediyorum
2020-07-02 Client: Orange
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-02
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
İstanbul'da çok sıcak olan hava beni Anadolu yakasındaki bu hotele doğru savuruyor, kendimi bir an önce klimalı bir odaya atmak ve sevgilimle kaçamak yapmak istiyorum, kendime hakim olamıyorum ve delice sevişmek, seks yapmak istiyorum, derken ajansımıza mesajı döşeniyorum ve dakikalar içinde bu güzelin amatör resimlerine bakarak saati onaylıyorum. Bir de bakmışım saatim geldiğimde odadayım ve bu güzelliğin kollarındayım hemen atlıyorum üstüne ve sevişmeye, emmeye başlıyorum tatlı memişlerini, elliyorum dolgun poposunu ve kendimden geçiyorum, eriyorum yavaş yavaş yatakta.

Marisa gerçekten işini seven ve hakkını veren bir kız, abartmıyorum kız beni benden aldı ve hayatımın en güzel anlarını yaşattı. Ne zamandır böylesini yaşamamıştım, resmen içim ısındı ve tüm dertlerimi unuttum, bana çok iyi geldi bu kız. Umarım tekrar ziyaret edebilir ve bu ayrıcalığı tekrar yaşayabilirim. Teşekkürler balım.
2020-07-02 Client: Çapkın
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-02
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Söz konusu seks olunca gerçekten seçici birisiyim ve birlikte olacağım kadını her zaman çok iyi araştırarak seçerim. Bugün yaşadığım deneyimin adı Rima'ydı ve gerçekten çok özeldi, bir kere buluşmamızın öncesinde çok iyi hazırlandığını belirtmeliyim, elbise, iç çamaşırları ve parfüm seçimi çok yerindeydi. Karşılama, güler yüz tam olması gerektiği gibiydi. Mini etek ve jartiyer kombinine de bayıldığımı söylemeliyim.

Mekan Anadolu yakasında ve giriş çıkış rahat, odaya doğrudan geçtim ve kimse bir şey sormadı. Seks öncesi duşumu aldıktan sonra kendimi Rima'ya teslim ettim ve gerçekten hayatımın en iyi deneyimini yaşadım diyebilirim. Ön sevişme ateşliydi, oralı ıslak, derin ve göz temaslıydı ki çok severim sonrasında ise tüm pozisyonları denedik ama şunun altını çizmeliyim, Rima çok güzel bir kız olduğu için vücudu pozisyonlara çok iyi yakışıyor bu yüzden hem seksten hem de onu izlemekten büyük keyif aldım. Muhteşemdin Rima çok teşekkür ederim, umarım tekrar buluşabiliriz.
2020-07-02 Client: tristan_ludlow
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-02
Cost:TL 1600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
kız cok genc cok guzel cok genc cok genc, dahada bısey yazmama gerek yok ve cok guzel yası gercekten 18 1 ay once 18 olmus ınanılır gıbı degıl muhtesem bır vucud ve ısını ıyı bılıyor mutlu etme odaklı kacırmammak gereklı bu kız ıle 1 saat cok az geldı bana genclıgımdekı gıbı terıcınde kaldık vakıt bulursam 2 gun ıcınde tekrar gıtmeyı dusunuyorum ılık gıbı kız
2020-07-02 Client: rifad6006
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-07-01
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Merhaba arkadaşlar. Genellikle eskort kız arayışımı bu siteden yaparım. Yine siteyi açtım. Ve Alina'yı gördüm.
Alina daha önce Ankara'ya birçok kez geldiği için kendisini çok iyi tanıyorum. Kız işini en iyi şekilde yapıyor ve beni her ziyaret edişimde çok memnun ediyor.
Bir kere giderseniz abone olursunuz!
Muhteşemsin bebeğim..
????????????
O gün kendisine müsait olup olmadığını sorduğumda bana işinin çok yoğun olduğunu ve 3 saat sonra müsait olabileceğini söyledi. Ben de beklemek zorunda kaldım. Fakat bu kız için beklemeye değer????????????
Buluşma saati geldiğinde odasının kapısına gittim. Beni en iyi şekilde karşıladı. O muhteşem kıyafeti ve azdırıcı parfümü ile tam bir seks abidesiydi.
Biraz sohbet ettik falan. Ve sonra icraata başladı.
O nasıl bir sakso çekiş! O nasıl bir öpüşme!
Bir de seks yaparken amının kaslarını sıkıp bırakıyor ya işte o beni delirtiyor!
Arkadaşlar burada reklam veren diğer kızlar bir yana Alina bir yana!
Bence hiç düşünmeden gidin, ziyaret edin!
Olağanüstü dakikalar yaşatacak sizlere!
2020-07-02 Client: milfhunter190
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-06-30
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very welcoming and friendly. Good location.
Definitely lives up to reviews. Has the right attitude that would encourage repeat bookings. Really nice time
Unbelievable oral skills.
2020-07-02 Client: Romantik Adam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-02
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I thought angels exist only in the sky
Today i met one on the ground
A dream lady , beautiful , intelligent, laugh worth a million $ and kisses worth a billion - simply the highest class you can wish to meet
i can imagine first meeting with a true lady, start by going out for a glass of wine and laugh during our meeting ...simply put it wow
Thank you dear - you deserve the highest respect and love from the bald “39 maybe 40 years old guy”
PS dont forget what i suggest you...)))
Today i met an angel
2020-07-01 Client: koke33
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Kavala
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-07-01
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Η κοπελα ειναι πανεμορφη πραγματικά σεξοβομβα. Περασα τελεια. Σευχαριστω κουκλα μου
2020-07-01 Client: Zintchenko90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-07-01
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amy she is a real wild cat in bed. Perfect gfe sweet and charming. I kopela ask en paizetai. Perfect as and tight pussy. Hurry up do not miss her. From now on I will visit you more oftenP.s. pls answer my phone calls:am
Escort comment:
???? I will ???? thank you for your kind words ???? see you again soon ????
2020-07-01 Client: tsamp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-06-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μακράν η καλύτερη σε εμφάνιση ενέργεια χιούμορ και πάντα με την καλύτερη διάθεση να σε ικανοποιήσει!!!! Όλες οι φορές ήταν η μία καλύτερη από την άλλη !!! See you soon baby ????????????????
2020-07-01 Client: Bigtom1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:15 min
Meeting date:2020-07-01
Cost:€ 60
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Met this girl today .and wow .shes even better than the pictures. Very hot indeed . Would recomend this 1 . Best body iv seen on a girl from this site . Xxx
2020-07-01 Client: Krystian
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Poland
Meeting city:Warsaw
Meeting length:180 min
Meeting date:2020-06-26
Cost:€ 700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Julia jest piękną kobietą o niesamowitym charakterze. Spotkanie z nią to prawdziwa uczta. Jej osobowość, inteligencja i sposób bycia oczarowały mnie. Seks z Julia jest niesamowity po prostu cudowny. To co mnie spotkało jest cudowne. Dziękuje za spotkanie Julio i mam nadziej, że do zobaczenia
2020-07-01 Client: aquarius
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-07-01
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu güzellik ile ilk buluşmam bir önceki turda olmuştu ve çok iyi geçmişti. Bu güzel hatıralar eşliğinde ajansa yeniden bir mesaj attım ve bugün buluşma isteğimi ilettim, iyiki de öyle yapmışım karşımda her zamanki gibi çok güzel ve ateşli bir kız vardı, ayrıca kendine çok iyi baktığını ve vücudunun her seferinde daha da sıkılaştığını ve kusursuz hale geldiğini görmek mümkün. Bu güzel afet ile bir saat daha geçirmenin mutluluğu ile hotelden ayrıldım. Güzeldi, gerçekten çok güzeldi, bağımlılık yapan bir kız ve yine bir sonraki buluşmanın hayali aklıma düştü :)
2020-07-01 Client: hasankacmaz
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2020-06-15
Cost:TL 1600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Uzun zaman olmus yazmayalı ... En son Veronika'ya yazmıştım herhalde. Ben bu BDSM isinde cok yeniyim ama gitmeden okuyup dersime calistim. Nikiya bence bugune kadar benim tatmadigim tum lezzetleri yerine getirdi. Bogaza sokup ogurtme, spanking, surata tokat, tukurme, hakaret etme, vs herseye acik. Popya tokat atarken pembe mi seversin, kirmizi mi diye sordum. Bana mavi rengi severim dedi :) Ingilizcesi cok iyi, gayet iyi anlastik. Yuzyuze sevisme sirasinda, yuzune tokat atmaya basladim, dudaklarima da vur dedi. Her tokatta bana tesekkur etti !! Herhalde 5-10 dakika araliksiz surata vurmusumdur, her defasinda tesekkur etti. Benim icin inanilmaz bir tecrubeydi. Bu tur iliskiyi yasamak istiyorsaniz bence tek dogru adres bu kiz.

En basta bir anahtar sozcuk belirleyin ve o sozcugu soylemedigi surece isinize devam edin.
Bir daha gidecegim, hatta burada kaldigi surece baskasina gitmem.

A few words in English for Nikiya. She was beyond my expectations. Defining her with one word is magnificient.
Thanks for your services and hope to see you again my fuck toy.

2020-06-30 Client: Adil44
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1,5 hours
Meeting date:2020-06-30
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu sabah erkenden saat 11.30 oteldeydim.kız yıkılıyor 18 yasında oldugunu duyunca alsında ınanamadım ve amator foto ıstedım.kız daha yenı 18 olmus ınanılmaz guzel bır kız buarada son halı kumral saclı olan sarı degıl , ya nasıl guzel ve taze o yuzden cok pro degıl benzaten böyle sevıyorum amator olsun kız arkadas tadında sız yonlendırırsenıoz her yone gelıyor ve Anal kapısı sonuna kadar acık ya bu sekılde bu kadar guzel ve genc bır kız daha once bu sıteden bırlıkte olmmaıstım kız cok ıyı yenı cıktım yanında otelde 10 da gırmıs daha esyalarını bıle yerlestırmeden gırdım otele. uzak ara bence ankaradaki en şahane kız inşallaha uzun kalır da bır kez daha gıtme sansım olurwinkwinkwink kız tamamıyle gercek amatör fotoları olmayan kızlardan artık cekınır oldum telefona cevap veren kısı hemen gonderdı ve benı ınandırdı. dedıgım gıbı servısLerı gayet ıyı tatmınkar sız yonlendırıN KIZ UYUMLU VUCUDU MUHTESEM MUHTESEM MUHTESEM
2020-06-30 Client: Xifonovic
: 6.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-01-17
Cost:€ 100
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
If you go for her looks you are not.probably going to stay happy but she is very warm and a sweet girl. Totally recommend her for those who put sex over the appearance.
2020-06-30 Client: Batuhan39
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-06-22
Cost:TL 1100
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
Beyler kız sahte. Fotoları tanıdım, tanberk reyizz de söyleyince iyice anımsadım. Kız insta girl. Amına koymuşlar sitenin burada 2 kere bu tür gerçek yorumlardan dolayı hesabım kapandı. Bu da kapanır yakında. Paranızı kaptırmayın.
2020-06-29 Client: Alex4e
: 6.5
: 5.5
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-06-26
Cost:€ 100
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
Many of her listed services are not available under her base price. OWO for example, costs extra, but she doesn't mention it upfront (on her profile).
Not sure also about the correctness of some of her other statistics (e.g. her nationality) and photos.
She doesn’t kiss, she won’t hug and has a pre-set program in her mind that doesn’t want to adjust to accommodate normal client requests. As a result, she kills the excitement and passion and makes the session mechanical and not fun.
She’s not recommended.
2020-06-29 Client: LastTemple
: 4.0
: 2.5
: 2.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-06-27
Cost:TL 1000
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
Sevgili Ankaralılar, bu kıza gitmedim ama ajansın başka kızlarıyla görüştüm, resimdeki kızlarla hiç alakası yok. Menejer çok yalancı ve sahtekar. Kızdan şikayet edince dur sana en iyi GFE kızı göndericem deyip Kezban'dan beter bir garibanı gönderdi, o geceyi resmen kabusa çevirdi. Ben aldatıldım sizler bu tongaya düşmeyin. Benim yorumum nedeniyle "görüştüğüm" kızın resmini kaldırmışlar bu resimi koymuşlar.
Ben insanlık görevimi yapıp herkesi uyarıyorum, sahtekarlara para kaptırmayalım.
2020-06-29 Client: savasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-06-28
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alisa ,Güzel koca memeli eglenceli kız . pandemi döneminden bile bu rus kızların modu hep yuksek oluyor ya da bana hep oylelerı denk gelıyor. kız yenı gelmıs, dun gece 22:00 gorustum cok ıyıdi dans felan edıyordu . 2 duble vıskı soyledım odaya ,bende oda baya havaya gırdık . opusme tıt fuck doggy mısyoner. aktıv ve eglencelı gectı. kız cok ıyı tavsıye ederım. Vaktım ve olursa butun gece almak dısarı cıkmak yemek gece klubu felan yapmak ısterım cok kafa kız.double şsmi olan otelde alsancakta, servisleriçok iyi titfuck mutlaka deneyin, ingilizcesi iyi
2020-06-29 Client: manosher
: 9.0
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-06-28
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Εβελίνα είναι ενα πολύ ωραίο κορίτσι,και οι φωτογραφίες την αδικούν,πέρασα μια ωραία ώρα μαζί της που πέρασε γρήγορα,ελπίζω την επόμενη φορά να την δω ποιό πολύ ώρα φιλιά πολλά μωρό μου να περνάς πάντα καλά !!!!
Escort comment:
Efxaristo poli moro mou!kai esi panda na ise kala!filakia polla
2020-06-29 Client: ereksiyon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-06-29
Cost:TL 2400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
O güzel, kızıl saçlarını okşamak, tenine değmek ve vücudunun her zerresini öpmek büyük bir zevkti evet Tanja'dan bahsediyorum, ondan ayrılsanız bile etkisinden ve o güzel hatıralardan kurtulamıyorsunuz çok güzel ve ateşli bir sevişme, ıslak ve göz teması eşliğinde bir oral performansı ile başlarken zaten yatakta eriyip gidiyorsunuz.

Dediğim gibi Tanja çok güzel ve genç bir kız bu yüzden buluşmamın süresini biraz daha uzatmak zorunda kaldım, sizi bir şekilde oyunun içinde tutuyor, kah şakalaşıyor oynaşıyor yada sizi en tahrik eden yerinizi bulup oradan sizi kışkırtmaya başlıyor, bu güzelliği ve enerjiyi yaşadığım için çok şanslıyım umarım tekrar ve tekrar yaşama imkanlarım da olur... Teşekkürler tatlım en kısa zamanda tekrar buluşmak dileklerimle.
2020-06-28 Client: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:90 min
Meeting date:2020-06-28
Cost:€ 240
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
My first time with Evita and what a delightful young lady she is. Very beautiful and sexy, she really made me feel comfortable. She tried at all times to satisfy me but, just as important, she has a lovely, sparkly personality. I could easily fall in love with Evita. xxxxx


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Back to Top