Reviews

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2019-06-20 Client: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-06-15
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
What can I say for Victoria? She is amazing. She is tall, very beautiful and too sexy. She kisses deep with tongue. She enjoy her job in total. She speaks English very well and she is really smart. Με λίγα λόγια είναι μούναρος και πολύ καβλιάρα. Η πίπα της είναι απίστευτη... I will definitely meet her again.
Michael (Christian Dior)
2019-06-20 Client: RoccoSiffredi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-20
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Mükemmel diyorum klişe olacağını bilsem de. Jessi gibisi zor gelir. Fazla abartmak istemiyorum ama Jessi ile birlikte limiti kendi potansiyeliniz, enerjiniz ve isteğiniz belirliyor. Keşke önceki yorum doğru olsa da kimse gitmese ve bana kalsa sadece. Ama değil.

What can I say? One in a million? Once in a blue moon? A dream come true? wink
2019-06-20 Client: Ccode
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-06-20
Cost:TL 500
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu ajansın kızları dikkatimi çekiyordu ama hep avrupa tarafında çalışıyordu. Alışmışım dandik otele başka yere gidemiyorum :)
Bu tarafta da fiyatlar uçtu ama ajanslar bitik. Favori ajansım bile artık yeni kız getiremiyor. neyse bu hafta baktım ajans kızlarını asya tarafına getirmiş, hemde bilindik otelde kalıyorlar. Ajansı ilk denemem olduğu için kısa görüşme ayarladım hem havada çok sıcak klimada olsa uzun uzun sevişmek istemedim. otele gittim, ajans, kız benden habersiz dışarı çıkmış biraz bekleyebilirmisin dedi. iyi dedim ama şüphelendim biraz. neyse bir süre bekledikten sonra oda numarasını verdi. çıkıyorken asansöre çok tatlı bir kız bindi. hangi kız acaba diye düşünüyorken aynı katta indik ve aynı odaya gittik kız Anna'ymış. çok detaylı inceleyemediğim için farketmedim ilk anda. ajansta doğru söylemiş kız gerçekten dışarıdaymış.

Sevişme kısmına gelirsek kız gerçekten çok genç ve fotolardaki kız, çıtır, çok tatlı bişi bakmaya ve öpmeye doyamazsınız. Tutkulu bir sevişme beklemeyin kız daha o kadar tecrübeli değil ama iyi niyetli, istediğiniz gibi yöndendirebilirsiniz.

Bu ajansın kızlarına pek yorum yapılmıyor, sanırım sahte yorum yaptırmadığı için.

Sonuç olarak ben çok memnun kaldım. Ajansta hem düzgün bir ajans, hem de gerçek foto kullanıyor. Asya tarafında çalışırsa favori ajansım olur. Kesinlikle tavsiye ederim.
2019-06-20 Client: xtryera
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 nights
Meeting date:2019-06-18
Cost:TL 5500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Yorucu geçen bir kaç iş gününün ardından bir gecelik görüşme yaptım ilk defa.Anna ile akşamüstü buluştuk,Önce güzel bir yemek yedik beraberinde güzel bir şarap ile.Kadın çok çekici ,çok seksi.Son derecede kültürlü.Latin kadınlarının ateşliliğine güzel bir örnek.Bütün gece sanki kız arkadaşımmış gibi beraber olduk.Yatakta mükemmel bir kadın aynı zamanda sıcakkanlı davranıyor,gerçek manada hissederek yaşıyorsunuz.Mükemmel bir masaj yaptı,her bir noktama dokunurak.Gerçekten çok iyiydi.Gecenin sonunda bana sarılarak uyudu,beni en çok şaşırtanda bu oldu.Bu derece mükemmel bir kadınla bunları yaşamak gerçekten müthiş bir deneyimdi.Arkadaşça ilişki ve bedenen rahatlamak için iyi bir tercih oldu.

After a few tired days,i decided to meet Anna for full night.Before we had dinner and drinks wine .She is really pretty ,sexy and cultured.She has awesome body.She behaves like a girlfriend.She is the best at bedroom.And also she very amiable person.She is doing great massage.It was really relaxing.End of the night we sleept with together.Nice choice to relaxing and friendly relationship.
2019-06-20 Client: sarper
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-06-02
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Resimlerinin aynısı, ilgili ve zevk aldığını belli eden ve güzel gulen bir bayan.Ajans ilgili ve anında bilgilendirme yaptı.Olgun ve güzel bayan sevenler için ideal.
2019-06-20 Client: AlexanderM
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η Μήλα είναι πολύ όμορφη και ξέρει να πουλάει πολύ καλά τον εαυτό της.
Αξίζει και συστήνω γαμήσι πρωκτικό. Ο κόλος της είναι λεπτός και στενός και
τσιρίζει ωραία όταν της τον χώσεις.
Καλή περίπτωση
2019-06-20 Client: MeHandsome
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-06-20
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Aşağıdaki yorumu iyi anlamda yazdım ama nedense bazı arkadaşlar negatif bulmuş. Yanlış anlaşmayı düzeltelim kızda öyle bir vücut var ki aklınızı alır. Ben tavsiye ederim, Defalarca gidilebilir. Hatta kendim ikinci ziyareti de yaptım
2019-06-20 Client: metalguy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-06-02
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
excellent communication with the agency. with couple of massage the meeting was set.
high recommenced . thank you very much.


very beautiful girl, everything that i writing is real. very satisfied with the meeting. lovelovelove

again thinks the agency very professional. please continue bringing angels
:)
sorry for the delay of my review

2019-06-20 Client: Maromannefe
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-19
Cost:TL 10000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
İş çıkışı buluştum. Oda temizliği, karşılama ve hijyen iyiydi. Beli incecik, popo kıvrımlı, göğüsler şahane ve gözleri etkileyici. Göğüslerini1 saat avuçladım öptüm.
servisleri başarılı. Yatakta ateşliydi. Mutlu ve bir okadar da yorgun şekilde ayrıldım.
I met Bella yersterday early time. To start, her blowjob skills are excellent, makes eye contact, tries very hard to please you. She was active during sex . She is definitely the girl in the pictures. nice legs, ass and a cute face with green eyes. Very nice view during doggy. She is very clean and smells very nice. Was great time with her
2019-06-20 Client: onaniko
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
poli kali epilogi
rwssidofatsoulla etimi na se katasparaksei
fantastiki i wra pou imoun mazi tis
me teliose tin proti fora mono apo stomatiko
kai tin deuteri fora to gamisi tis itan super!!!
2019-06-20 Client: king200
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-20
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
simply the best lady i vizit until now
very active in sex
good vibes and try for the best
her wet deep throat blow was something special
highly reccomanded

see you NIKOL xxxx
2019-06-20 Client: NormalDude
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
If you want to have an amazing time with a woman that will satisfy your every dream then you should definitely pay a visit to this awesome lady.
She provides high-class services. Communication is excellent. Her beauty is equal to her intelligence. The photos are real 100% and she more beautiful in person. Her apartment is comfortable and clean.
Best experience I had. I will visit again for sure. Highly recommended.
2019-06-20 Client: maximus_ca
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
Malesef böyle bir kız açmadı kapıyı. Yine de hoş, bir bacağı komple dövme olan beyaz tenli bir bayan vardı. Güzel bir yüzü ve vücudu vardı ama ben fotoğraftaki kızla görüşmek istediğim için odadan ayrıldım..
2019-06-20 Client: redkid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-19
Cost:€ 100
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
KESİNLİKLE UZAK DURULMASI GEREKEN GEREKSİZ BİRİ. MOSKOVALIYIM DİYE YAZDIĞINA BAKMAYIN YALAN, UKRAYNA KÖYLÜSÜ. OTEL ODASINA İLK GİRDİĞİMDE BANA İLK SÖYLEDİĞİ ŞU: BEĞENDİYSEN ÜCRETİ ALIYIM BEĞENMEDİYSEN GİT. BÖYLE BİR HATUNLA BİRLİKTE OLMAK İSTER MİSİNİZ? BEN HEMEN TERKETTİM ODAYI. ZAMANINIZI BOŞUNA HARCAMAYIN. AYRICA ODA NUMARASINI VERMİYOR. OTELDEN ELİ BOŞ DÖNEBİLİRSİNİZ.
2019-06-20 Client: Hedonist_HH
: 5.0
: 7.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-19
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
The agency worked as good as usual to fix up a date with Rachel.

Look:
The photos are definitely photoshoped. Especially her face.
She's a skinny body, which feels nice. Her boobs just good bigger (b size) but absolutely okay to touch and lick on them. But as you can imagine, it's not a "natural" feeling anymore.

Services:
The shower taking together she denied, saying she already took one before. Too bad.. But since it was true and she was really clean and freh, it was okay. (normally I don't take it for granted, that the ladies are actually clean and fresh when you meet them - so a shower together helps)

OWO was offered and started. But she started immediately to clean her mouth in the bathroom and then a couple of times my little hero.. She said it tastes odd - because I had meat for dinner the day before(!?). First time in my life I heard that - especially from a professional. So I stopped her - even though she wanted to continue - but with a disgusted look on her face.
With condom everything was okay and her oral skills are great!

Oral I brought her to the point of an orgasm.. Really awesome! And she had another orgasm when we finished the meeting in the missionary position.

In between she offered cowgirl and doggy.. Everything's great and she likes what she's doing :)

Repetition factor: 50%
Due to the OWO experience and personally I don't like her look so much - especially in regards to the extremely photoshoped pictures. She seems to be mid/end 30 instead of end 20.
2019-06-20 Client: Thanasis37
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:90 min
Meeting date:2019-06-19
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Liga logia gia tiv koritsara auti
To koritsi pio omorfo akoma apo tu vlepete edw.
7U fwtografies alithines kai sto life akoma pio kouklara apo ti vepoume edw.
KORITSARA ME 6 BACK. Polu gimnazmeni mia kai einai 2u doulia tis!
VIZARES FISIKES LIGO PIO MEGALA APO 3size fisikotato
Mikri mesoula
KOLARA POMBARISTI PARA POLU GIMNASMENOSlove
Prostopo TO pio TELIO komati tou safari!!!


Eimai sigouros oti opios tuv pire eviwse to idio opws kai emena KAI SIGOURA ERWTEUMENOS Vgike apo to dwmatio love
Babe you still in my mind -
I get in love with you.
2019-06-20 Client: Kanivr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:2 hours
Meeting date:2019-06-20
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Absolutely perfect
She was very friendly and always laughing
I was very comfortable and she allowed to me to do what I wanted
You will not be disappointed
2019-06-19 Client: Thorgan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:90 min
Meeting date:2019-06-19
Cost:TL 1300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
My meeting with business partners was so long and hard. I needed immediately throw off voltage.
I remembered about Ivy. I really wanted to f*ck her so hard as i can.
We dealt about 1,5 hours, i had no more time. I asked to wear something like business woman.
She met me in heels, stockings, skirt, shirt and f*cking glasses. I decided that i want to cum on her face with that glasses.
Shower, money no problem.
I was sitting in the chair she sucked my d*ck on the her knees. She was looking at me and i couldn't resist i covered her face with my cream.
We talked about everything as friends.
Second time was like revenge to my partners. I f*cked her on the table too hard and she asked me more. After that i f*cked her between her tits with oil, in that position i finished.
It was great time. Ivy take care. Sorry if i did something hard and rude. See you next time.
2019-06-19 Client: Subversive
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-19
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Very nice meeting, easy and professional booking. The girl was really sexy and did everything to please. Amazing body and skills and she speaks great English as well, her conversation was pleasant indeed! I highly recommend!
2019-06-19 Client: sametnas3424
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-16
Cost:€ 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
selam millet, Olenkaya gecen hafta istanbulda gıttım nokta otelde , vaktım olmadıgı ıcın besıktas cevresındekı kızlar baktım en sarısı ve olenkaydı ve amator fotofları bu fotolardan cok daha ıyıydı,sıyah elbıselı sacları karıs fotogratakı resım amaotr fotgrafı gıbı cok guzel sade genc, kız cok havasındaydı rusca muzık acıp zıplmaya basladı bende gaza geldım tabıı gectım yatagı ızledım sonra geldı yatagı baya bı yıgıstık ben yeter dedım ve cıktım usutune bu sefer bu benı yatırdı o cıktı uste ve orala basladı ya ben sanslıydı yada kız harbı ıstedı benı kız arkadasımla sevısırmıs gıbı davrandı buda pahabıcılmez guzel bır uyum yakaladık cok guzel bır bulusmaydı vaktım olsa 2-3 saat kalamak ısterdım vucudu memelerı sıkı fit butun pozısyonlarda ıyı sevsısyor zevk almak ıcın sızı yonlendırıryor ama ben baskın taraf olmak ısterım bn ne dersem yaptı ve uyum sagladı 1 saatte 2 defa bol eglencelı zevklı tatmın edıcı bır gorusme oldu cabuk gıttı Ankataya kesek bu hafta burda olsada bır daha gıdebılsem
2019-06-19 Client: doctor13
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-19
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
here we have a truly wonderful escort .thank you dear for the wonderful time passed and hope we see you more often in greece !
ecxelent services and communication
2019-06-19 Client: darkwing4strike
: 9.5
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:90 min
Meeting date:2019-06-17
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
olur bu kız. vücudu çok güzel. sevimli. neler gördük neler. o yuzden on numara vermedim. benim notum kıttır aslında normalde bu kadar da yüksek vermezdim ama iyi tarafıma denk geldi. zaten kalmadı o eskiler. ajansa teşekkür ederim. 10 numara. sonuç : bence olur.
Escort comment:
It's very pleasant, honey! Thanks a lot!???????????????????? It was great to meet you!
You are always welcome!????
2019-06-19 Client: tankut26
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-26
Cost:TL 700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sıcağı sıcağına yazmak istedim. Bu gün görüşmek nasip oldu. Son zamanlarda gittiğim en kaliteli ve güzel kız olduğunu söylemeliyim. Frenckis unutulmaz oral dahada müthiş dibine kadar alıyor dilini harika kullanıyor kükürt sağlam daracık giriş çıkışı hissediyorsun tam çıtır hatun istediğin şekilde ye tadına doyamazsin.bir teşekkür de ajansa herşey tam vaktinde.hotel çok rahat asansöre binip direk odaya kapı açılsın ve harika bir çıtır top 10 listeme yazdım ilk 3 e bakalım neler olacak herkese selam
Escort comment:
Thank you dear !!!!! Kisses!!)
2019-06-19 Client: Orange
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-19
Cost:TL 1400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ahhh Katy ahhh ???? bu güzel görüşme sonrasında ben artık seni nasıl unutabilirim bilmiyorum, aklımda her geldiğinde tekrar o zamana gitmek ve o güzellikleri tekrar yaşamak istiyorum seninle, mavi gözlerine bakarken içinde olduğum o anları aklımdan çıkaramıyorum. Bu güzel bu genç kızla yaşadığım her an gerçekten çok özel ve gerçekten çok güzeldi. Bu paylaşımımla, yorumumla da görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim böylece bence sitede bu tür paylaşımlar artarsa herkes gideceği kızlar hakkında çok daha fazla bilgiye gitmeden önce sahip olur.

Anadolu yakasında merkezi bir hotelde konaklıyor, giriş çıkış sorunsuz, oda güzel ve nezih ama tabii en önemlisi de o odanın içini güzel kılan ve varlığı ile sizi heyecanlandıran kişi Katy’dir, kızın gençliği, vücudunun sahip olduğu altın oran, yüz güzelliği, göğüsleri ve poposu ile her yönden kusursuz bir afet. Ben tabii ilk kez anal da denemek istedim o yüzden ekstra bir heyecan da olmadı değil, bir sürü porno filmde izleye izleye o ikinci deliği çok merak etmiştim ve iyiki de etmişim çünkü bugün Katy ile ilk anal deneyimimi de yaşamış oldum, ufak bir ekstra karşılığı bonus bölüm gibi Katy’nin ikinci deliği hizmetinize açılıyor süper değil mi, bence harika ötesi... Tüm bunların ötesinde sanki bir film çekiyormuşuz gibi tüm pozisyonları denedik ve oradan oraya zevklerden zevklere uçtuk, finali de o tatlı yüzüne doğru yaptım ve ortaya harika bir manzara çıkardım, kendimle ne kadar gurur duysam azdır????

Son olarak şunu belirtmek isterim, ödediğiniz ücretin karşılığını almak, güzel vakit geçirmek ve sınırsızca eğlenmek istiyorsanız Katy doğru tercih olacaktır çünkü profilinde yazan tüm servisleri keyifle ve zevkle yapıyor, sizinle şakalaşıyor ve kız arkadaşınız gibi eşlik ediyor. Ben her yönüyle memnun kaldım ve bu güzelliği tekrar görmek isterim. Sağlıcakla kal tatlım en kısa zamanda görüşmek dileklerimle, umarım lokumları beğenirsin ve her yediğinde beni hatırlarsın. Kendine çok iyi bak????????✨????
2019-06-19 Client: Çapkın
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-19
Cost:TL 950
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ülkede kriz var mı yokmu bilmem ama ben cebime bin kağıt koyduğum zaman bu güzel kızlardan birisine mutlaka yapıştırırım, bu güzelliği yaşayamadıktan sonra hayatın en anlamı var ki zaten :) evet bugün yine cebime paramı koydum ve sıradaki fıstığımı seçmek için siteye girdim bir baktım Toma'nın resimleri ateş ediyor, beğeni ve yorumlar da güzel ve gerçekçi dedim kaçırma bu kızı, iyiki de öyle demişim. Merkezi bir hotelde kalıyor, aracımı otoparka park edip hemen oradan odaya geçtim, ödememi yapıp hızlıca duşa geçtim, sonra da kurulanıp yatağa uzandım ve kendimi Toma'ya teslim ettim, kız bana neler yapmadı ki resmen bir saat boyunca ırzıma geçti, o nasıl bir yalamadır, nasıl dil darbeleridir hele popoyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum, Toma'yla bir saat boyunca seksin tüm güzelliklerini denedim ve bir imkanım daha olsa yine bu kızla yapardım her şeyi. Bir de bu ajansı uzun zamandır biliyorum her zaman kızların gerçek resimlerini kullanıyorlar, en az üç tane deneyimim var hepsi de süper kızlardı ve resimler tamamen gerçekti, bu yorumu okuyan herkese bunu garanti ederim. Özetle iyi bir ajans, kaçırılmayacak bir güzel ve muhteşem bir deneyim, şiddetle tavsiye ederim.
2019-06-19 Client: MeHandsome
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
Uzun süredir yorum yazmadım. Bazen kızdığım yine de kıyıp yazamadığım oldu ama iyileri yazmamak hem size hem kızlara kötülük. Bir sürü fake yorum var artık hepimiz biliyoruz o yüzden yorumsuzlara bakmıyorum bile.
Önce ajansın hakkını verelim, sözünü tutan bugüne kadar hiç problem yaşamadığım dört dörtlük bir ajans.
Ve Trisha. Vücudu düzgün seksapali yüksek aynı zamanda karşısındakine değer veren bir kız. Yaşı 23. Fotoğraflarda bir miktar düzeltme olabilir ama vücudun güzelliği, teninin pürüzsüzlüğü ve rengi insanın aklını başından alır. Yüzü sanki uzakdoğu karışımı var gibi ama kesinlikle kazak tipi değil. İngilizcesi çok iyi değil ama iletişimde çok sorun olmuyor. Kalçalarının görüntüsü muhteşem. Göğüsler silikon ama ben beğendim. Öpüşme sırasında çok çekingen olduğu doğru ama tamamen hijyenik sebeplerden olduğunu anladım. Yine de size kalmış. 30 dakika vaktim vardı, ama tavsiyem en az 1 saat. Yoksa benim gibi aklınız orada kalır.
2019-06-19 Client: kkanca
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-09
Cost:TL 650
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Selam size pompa milletinin insanları,

Adresimiz yine Bostancı'nın köhne oteli. Kızımızın İngilizcesi gayet iyi, çok güzel sohbeti var. Az da olsa Türkçe öğrenmiş. İlgi alaka on numara, nazik ve cana yakın. Kendi bira içiyordu bana da ikram etti. İzin almadan sigara içmedi. Sigara sonrası hemen dişler yıkandı. Bunları üst üste koyunca karşınızdaki kişinin hem size hem de işine saygısı anlaşılıyor ki benim için önemli bir konu.

Gelelim dış görünüşe. Fotolarda ne görüyorsanız o. Zaten iletişim esnasında ajans istemeseniz de kızın fotolarını atıyor. Belki yaş biraz daha ileri olabilir ama hiç sorun etmeyin bence bunu. Çok zayıf hatun seviyorsanız gitmeyin. Çünkü Olga ele gelen cinsten ama kesinlikle kilolu değil. Yazan her servisi sorunsuzca yerine getiriyor.

Piyasayı düşündüğümüzde fiyat kalite anlamında en az bir kere denenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaman takıntısı olmadan paranın hakkını vermeye çalışıyor.

Burada herkes en iyisine gitmeyi istiyor ve hatunlar hakkındaki tüm yorumlara bakarak karar veriyoruz. Fakat bir çok arkadaş zahmet edip 10 dakika ayırıp yaşadıklarını özetlemiyor. Arkadaşlar iyiyi kötüyü paylaşalım dürüstçe bir zahmet. Neticede aynı gemideyiz.

Yolunuz açık, kılıcınız keskin olsun.

2019-06-19 Client: Mubtela
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Büyük memelerin methini duyunca dayanamadım
Yorumlar biraz çelişkiliydi tedirgin olmuştum, ben de ajansa bunu sordum ve kötü yorumun kesinlikle yalan olduğuna dair temin ettiler
O memelerin cazibesine kapılıp denemeye karar verdim
İyiki de yapmışım, tek kelimeyle muhteşemdi
Kız çok tatlı ve temizdi
Ama herşeyden çok memeler efsaneydi, kafa gömmek için ideal
Rüyalarıma giriyor
Thanks Kriss, I will never forget your tits
Remember me? The romantic guy))
2019-06-19 Client: Hobbist
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Malta
Meeting city:Saint Julian\'s
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-04-09
Cost:€ 150
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Worst escort ever!

Bad attitude.

Used other girl picture and she has few profile using different people pictures too.

Don’t waste your time and money!
2019-06-19 Client: boğa-tr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-19
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu güzelliği bugün yaşadım, genç ve çok tatlı bir kız, bu işi severek yaptığı ve zevk aldığı her halinden belli çünkü buluşma sırasında en az benim kadar haz aldığına şahit oldum resmen. Kapıdan girer girmez sizi karşılaması, içeri buyur etmesi, iletişimi ve yaklaşımı ile bana kendimi çok özel hissettirdi diyebilirim. Normal şartlarda bu kızı sokakta görsem arkasından dakikalarca bakardım o derece güzel ve alımlı bir kız, yüzü, göğüsleri ve fiziği ile her erkeğin aklını başından alabilir.



Buluşma için hoteli beğendim çünkü giriş çıkış oldukça rahat hemen odaya geçebiliyorsunuz, güzel karşılamanın ardından güzel bir oral eşliğinde uçuşa geçiyorsunuz, o dil o dudaklar hala daha aklımda, seks sırasında ise kendiliğinde ıslanması, beni şu pozisyonda da becerir misin diye teklif etmesi bu işi daha da heyecanlı kılıyor yani bu işi para karşılığı değil sizi istediği ve arzuladığı için yapıyor ve muhteşem vücudu tüm pozisyonlara çok yakışıyor.



Bu arada ajans da çok hızlı çalışıyor, size ivedilikle bilgi veriyor ve hotele gitmek isterseniz dakikalar içinde her şeyi hazırlıyor ki ben çok memnun kaldım çıkışta hem güzelimize teşekkür ettim hem de ajansa bir teşekkür mesajı gönderdim. Soru işaretleri başlayan günümü müthiş bir deneyim ile şenlendirdim ve tatmin edilmiş olarak hotelden ayrıldım ???? bundan sonra bu hotelin önünden geçtiğim her seferinde bu güzelliği hatırlayacağım ♥️
2019-06-19 Client: Giorgos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Kavala
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-04-17
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Παιδια η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη, φοβερο το DUO με λικα και αννα μαρια. Τα κοριτσια δεν υπαρχουν γουσταρουν αυτο που κανουν, ειναι ενεργες και οι 2 με απιθανα φιλια και γλυψιματα μεταξυ τους και φυσικα μπαινουμε και εμεις στο παιχνιδι. Εαν θελετε ομως μπορειτε να παρακολουθησετε το καλυτερο λεσβιακο που εχετε δει, ειναι απιστευτα τα κοριτσια. Σας ευχαριστω για αυτην την μαγικη 1 ωρα που περασαμε μαζι. Θα τις ξανα προτιμησω σιγουρα.
2019-06-19 Client: Hedonist_HH
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-18
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Conversation:
First conversation via WhatsApp with the agency. Due to a failed planning with another lady I'd have liked to meet, we placed a spontaneous meet up with Katrin. And I didn't regret it!

Look:
Katrin looks like on the pictures.. face-wise, Bra-size fits. I really liked her bum a lot! I personally loved her tattoos, the gorgeous skin and her beautiful feminine curves.
She's tasting awesomely good. Her lips.. Up and down.. A touch of parfume.. Just perfect.
The way how we started kissing - which she initiated - heavenly.

Service:
Via the agency I asked for a shower together, which she joined after I asked her directly again. I would have loved to get an each-other soaping.. But since she didn't start it, I didn't ask and the quickly cleaning - chance not taken.. Maybe my fault.
In bed she's great. She liked it to be seduced - at least it felt like for me.
She was pleasing me then with her outstanding oral skills.. It was great!
In general I loved it how she took over the control sometimes to please me and made me comfortable, but also reacted on requests I'd asked for. Which was everything okay for her. But I guess because there was nothing special I requested.
I would just ask the next time for some massage oil to use on her beautiful body :)
She's a superb woman, great to talk to (English is perfect), not hurrying and taking care of her guest.

Repetition factor: 120%
2019-06-18 Client: RoccoSiffredi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-17
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Vika, yazılan olumlu yorumların doğru olduğu nadir kızların başında gelir. Gülümsemesi ve neşesi kimsede yok. Kalçası mükemmel. Memeler küçük, diri ve sert , am pembe ve dar. Kendisini sakınmayan, yorulmayan bir güzel. Arayı fazla açmadan sık sık gelmesi bir şans. Bağımlılık yaratır uyarmam şart.
Unforgettable, that's what you are. fellow love
2019-06-18 Client: cetinyasar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-06-17
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Olenka Mishelle ile dun görüstüm .vücudu memeleri ksususrsuz ve çok ısteklı. kendı ıslanması ve oralı bukadar istekli yapması servıslerını mukemmemellestırıyor.
Kızda naz niyaz yok vücudun kusursuz çok güzel kaçırmayın ben bayıldım ılk kez gıttım ve asık oldum super kız
2019-06-18 Client: Murathan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Anastasia ile biraz önce görüştüm. Kendisiyle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Karşılaması, güleryüzü ve performansı 10 üzerinden 10. Bostancı klasik otelde kalıyor ve giriş çıkış çok rahat. Kendisi istediğim her şeyi sonuna kadar yaptı. Hiç afra tafra yok. Görüşmemizin hiçbir saniyesinde gülücükler yüzünden eksik olmadı. Muhabbeti de baya koyu. Kendisi bana karakter analizi bile yaptıwinked Yanından pozitif ve mutlu bir şekilde ayrılırken bir sonraki görüşmemizi dört gözle bekliyor olacağım. Hepiniz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
2019-06-18 Client: yettiGari
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Harika bir deneyim yaşadım. İlk andan sonuna kadar harikaydı. Kendini vererek sevişiyor, ne dersem yaptı. İletişimi, ingilizcesi iyi. Tavsiye ederin.
2019-06-18 Client: JaguFI
: 9.0
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Netherlands
Meeting city:Amsterdam
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-06-18
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sophia receives in a beautiful apartment in Amsterdam. The appointment was quickly made via Whatsapp. Upon entering my jaw dropped. What a beautiful appearance. Her photos are completely the same. Some of them taken rather professionally, but they certainly do not hurt the lady. In real life she looks better than in her photos, a really killer body and very friendly to deal with, you soon feel like your ease, because of that I had a great date. She also does what is in her advertisement.
Everything about her is nice and fresh. Pipes were excellent. Intimate was very tasty and when she sat on me it was difficult to hold on for a long time. she knows very well how to move her body!
Furthermore, everything purely natural, no silicon, very classy and extremely handsome. Highly recommended!
2019-06-18 Client: Bogac
: 8.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-05-01
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Allah Allah ikinci kez yazıyorum. Hanımefendi ile evimde buluşma şerefine erdim. Her ne kadar hanımefendi apartmanı sormadığı için konuya komşuya sorarak geldi ise de aldığım hizmet o kadar kaliteli ve memnuniyet verciydi ki gözüm karardı açıkçası. Hanımefendi çok hoş, sürekli gülümseyen neşeli birisi. Tanışmaktan dolayı çok memnun olduğumu söyledim. Oral konusunda oldukça başarılı ve bir fantezimi daha kendisi ile yerine getirme fırsatı buldum.Son derece zeki, sevimli ve ne yaptığını bilen işini büyük bir maharetle gerçekleştiren birisi. Aslında yazdığım mesaj çıkmadı diye ikinci kez yazıyorum. Bunun sebebi de daha önce belirttim. Artık sahte kişilerle uğraşmayalım diyedir. Gördükçe ziyaret ettiklerime yorumlarımı yazıyorum. Bence bu hanımefendiyi de listenize alabilirsiniz. Ben bu yazma işini bırakmazsam çok ama çok acil kızlardan birinin yanına kendimi atacağım demektir. Herkese iyi akşamlar beyler. Dediğim gibi bu ikinci kez yayımlanırsa iptal edin gitsin arkadaşlar.
2019-06-18 Client: Bogac
: 6.5
: 7.5
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-03-11
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Hanımefendi ile daha önceki bir zaman diliminde evimde ağırlama şerefine nail olmuştum. Konuşkan sevimli bir kız çocuğu. Tantra mesajı kısmı açıkçası çok cazip gelmedi. İşi yıllardır yaptığı için profesyoneli olmuş. Mastürbasyon yaptırmanın adı tantra mesajı ise ben bilmiyorum demektir. Kötü en ufak bir şey yaşanmasa da kendisi ile açıkçası aklımda kalan bir zaman paylaşımı olmadı kendisi ile. Başka alternatifler varken önceliği onlara vermenin daha doğru olacağını söyleyeyim de karar yine sizin olsun. Dediğim gibi hiç bir olumsuzluk olmadı ama bana göre değildi diyebilirim. Herkese hayırlı işler. (Bu gün eski dostları görünce karşılaştığım ve zaman geçirdiklerimi sizlere de ileteyim istediğim için iki deneyimimi de bu gün aktarmış oldum).
Escort comment:
I think you wrote your review for other girl who provides Tantra http://www.turkey-angels.eu/escort/Marsha-117491.html
Why I think like that?. Because:
1) I've NEVER done Tantra (I have no idea what's that;))
1) I don't visit home.
My massage's list:
- Powder massage
- Nuru massage
- Tenga Egg massage
Please, remove this review from my profile and write it appropriated at Marsha'a profile :))
Other way people will think I'm stupid :-)))
Thank you in advance, dear.
2019-06-18 Client: cdevgfrhb77
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:180 min
Meeting date:2019-06-17
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Wow!I am on holiday and was happy to spend time with a Russian girl. Had a great time!a lot of sex and pleasure! nice girlloveloveloveloveI would like to come again but I'm leaving tomorrow.requestdo not hurt this beautiful sweet girl amrequest


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Back to Top