Отзывы

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2017-04-27 Client: monster34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-27
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Kris'in hoş parfümü eşliğinde odaya girdim. Kısa bir tanışma ve duş faslı derken soluğu yanında aldım. Elbiseyi çıkarır çıkarmaz taş gibi vücudu ortaya çıkıverdi. Gerçekten çok güzel bir kız ve vücudunda harika bir işçilik var. Yüz güzelliğinden, göğüslere ve popoya kadar her şeyi ile fark yaratıyor. Oral konusunda ağzına düşeni yaptı diyebilirim ama o taş gibi vücudu unutmak hiç bir zaman mümkün olmayacak özellikle tatlı poposu çok hoşuma gitti. Fit bir güzel ile fit bir buluşma oldu.
2017-04-27 Client: Aliser
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Ankara
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-27
Cost:€ 100
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
She was very nice cute girl from UkrAine. photos show her elder but she is more pretty. She behaves very good. Service was perfect and real sex. agency very good and hotel is the best in Ankara about location and entrance. Thank you agency thank you girl. Gerçekten sevimli güzel bir kız manken gibi değil ama sempatik güzel yüzlü ve işini iyi yapıyor.
2017-04-27 Client: BlueSailor
: 8.5
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 700
Поцелуй:0
Минет:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:10% fixed in Photoshop
Hatunun maşallahı var hem boy hem de pos olarak. Bi de bi çenesi var ki düşman başına. Öpüşme yok (ki ajans aksini söylediği halde), OWO yok, yatakta aktivite yok, aslında taktik maktik yok bam bam bam. Her şey oldu bittiye geldi. Çok iyi bi saat geçirdiğim söylenemez. Bilinesi
2017-04-27 Client: blueemotionn
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Ankara
Как долго:45 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 500
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Zetayi ilk gördüğünüzde çok güzel yüzü ve renkli gözleri dikkatinizi çekecektir. Vücudu seksi kıvrımlara sahip ve dolgun olmakla birlikte doggy pozisyonun da inanılmaz bir kavrayış sağlıyor ve kendisi de anal sexi keyif alarak yapıyor ki zorlanmadan beni havalara uçurdu. İngilizcesi iyi seviyede ve sohbeti de gerçekten çok hoş, orgazm aralarında sohbet ederken bir yandan seksi vücudunu izlemek ve bir sonraki seansa hazırlanmak da ayrıca bir heyecan.
2017-04-27 Client: cusine
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-27
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Sandra is very warm and friendly girl. She is a very beautiful lady, both in body and in person. She gives an amazing service, not rushed and she certainly knows how to please a man. After an amazing time I was feeling myself in the heaven and while doing so was chatting and having fun. A nice chat afterwards about various things as Sandra is a very interesting and intelligent lady, overall a really lovely lady and I think if you get a chance go and see her, you'll be glad you did, I hope to see her again soon. Thanks Sandra x.
2017-04-27 Client: marsu
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Ankara
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Ankara seyahatimi renklendiren güzel bir buluşma oldu. Luky çok seksi ve ilk bakışta bir erkeği kendisine aşık edebilecek güzellikte bir kız. Becerilerini tek tek görme fırsatı buldum. Oralı güzel yapıyor ve seks sırasında gerçekten zevk alıyor ki bu da görüşmeyi daha güzel kılıyor. Bu güzelliği görür görmez ilk dakikadan son dakikaya kadar ereksiyon sorunu yaşamadım çünkü bir an olsun aşağı inmedi. Luky'de kışkırtıcı bir şey var vücudu ve teni çok güzel. Umarım İstanbul'a da gelir.
Öpücüklerimle
2017-04-27 Client: Leonardo2222
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Город встречи:Amsterdam
Как долго:3 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 650
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
I met this beauty in a Nice hotel, when i saw her in her amazing
Outfit i was sold , what a body , what a lingerie , CLASS From al over , And not only That but her personality
Was even more sexy . Very Good energie , real Elite escort, iT was a long time i met
A girl like in her Classy - real adult level :
Her body , pffffff You have to taste every peace of iT
Specialy her tasty ass, my lord , 20 min only eating her ass-hole ..iT was ... i could not get enough
Of licking her Beautiful ass .. So Damn hot , her pussy was al over wett , i cleaned iT
Nicely with My tongue , she did not have to take a shower for me , iT tasted even beter like That ,
No words anymore ,
Thank You Bianca,
X

2017-04-27 Client: Akilli
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 700
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
oncelikle gogusler cok iyi. devasa degil ama dolgun ve dik. kizin yuzu de guzel. beyaz tenli bir hatun cok guzel bir aurasi var. isin asil kismina gelirsek. role play kisminda guzel performans gosteriyor. inlemeler ve dirtytalking de fena degil. bj si basarili. hafif bir edayla giris yapti sonra ivmeyi hizlandirdi. 5-10 dk boyle devam ettik. ball licking de yapiyor. anal denemedim. ama classic ve 69 da uyum sagliyor.
kiz hem guzel hem servislerde iyi. bu parayi hak ediyor.
2017-04-27 Client: Miketrip
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Heraklion
Как долго:2 hours
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 300
Поцелуй:Without tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Фото:Real picture
Καταπληκτική κοπέλα! Με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Καλλιεργημένη, ευγενική και τέλεια στη δουλειά της. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μιχάλης Ηράκλειο
2017-04-26 Client: escher
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-24
Cost:$ 250
Поцелуй:With tongue
Минет:With condom
CIM:No
Sex:Brutal
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Nora very beautiful and hot girl, if u wanna meet with hot girls , u have see her..
Nora resimlerinden çok çok daha güzel biri, açıkcası biraz çekimser davranıp gitmiştim kendisine ama çoğu kuzey kızından daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Vücudunu tamamen doğal, benim için tek eksiği oralda kondom kullanması idi..
Belki kişiden kişiye değişir ama banaservisleri çok başarılı idi
2017-04-26 Client: kontigaranti
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 700
Поцелуй:Without tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Hi

DEAR Friend is called ELİZA-GOOD javascript:void(0);
I am hurry man :)
There is too much good words about you.Because Hidden in all your beauties in your inside so The reflection of the external beauty of you
To sum up;
She is ver pretty,beatiful and good heart.
She has helpful for all thing.
She is real picture and model.
She is not making role model.Also has trust woman.
This is the most important thing for me.
See you later.My kind hearted friend javascript:void(0);

2017-04-26 Client: JackLomax
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Netherlands
Город встречи:Amsterdam
Как долго:2 hours
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 350
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
I met Elizabeth in her Hotel very nice and clean.
She is a very pretty girl with a good relationship.
It is the 2nd time I met her as I really enjoyed the 1st meeting.
She provides me a very good blowjob as I like.
Regarding sex, she knows how to make you pleasure and I really liked when she looked me in my eyes when I fucked her.
I recommend
Elizabeth, I hope to see you again
2017-04-26 Client: corniee
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Netherlands
Город встречи:Amsterdam
Как долго:120 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 400
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Perfect blowjob!
Good sex in different positions!
Her kissing makes your brain fly from your skull at the very beginning!
During the actions very good relaxing massage with quality oils from toe to head!
Just the lady in photos, don't miss her!

Thank you for everything darling, kiss you!
2017-04-26 Client: GENTLE
: 9.5
: 9.0
: 8.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 950
Поцелуй:Without tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Анал:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Değişik bir güzelliği var, poposu muazzam. Biraz ürkek bir kız olduğu söylenebilir. Otelle sorunsuz girdim ama bazen resepsiyon durduruyormuş (m..c.r otel). Servisleri fena değil. Kendisi de temiz bir kız Ülkesinde psikoloji öğrencisiymiş. Memnun kaldım ama bir daha gitmem. bu arada İngilizce sıfır ama tek tük Türkçe kelimeler biliyor.
2017-04-26 Client: angel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Город встречи:Limassol
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 120
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
boys don't miss her . i met her today in jasmine hotel and when she open the door i was surprised by her beauty and her sexy body with curves. she was wearing a mini sexy dress with sexy socks and she was smelling very nice. everything was perfect. she is very communicative, she can be at the same time your gf and your bitch. From the first moment she made me feel very comfortable and she is willing to make everything to satisfy you. But the most important is the fact that she enjoy it also and she is not time watcher. i paid her for one hour and i stayed 1 hour and 15 minutes. Perfect blowjob she sent me in paradise. Anyway i can write more but if you dont try her you will not understand me .

Thanks for everything baby see you again for longer time xxxx
2017-04-26 Client: marwello
: 9.5
: 6.0
: 3.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:120 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 1300
Поцелуй:Without tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Öncelikle otelden başlayalım, ulaşım ve giriş rahat. Kızımız çok temkinli hemen kapı no söylemiyor. KLata ulaşınca mesaj atınca bir kapı açılıyor ve sizi kapıda bir afet karşılıyor. Kızımız çoooook güzel, resmen nutkum tutuldu. Fotoğraflar yetersiz kalmış, yalnız yüzüne bakarak saatler geçirebilirdim.
Sürekli gülmesine rağmen iletişim konusunda birax zorlandım. Hele benim gibi açgözlülük yapar da 2 saatliğine giderseniz bir süre sonra ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz karşılıklı. Tepkileri çok sert, bir anda basit bir hareketinize Noo diye tepki verebiliyor. Görüşme boyunca çınlayan telefonu ve arada bu telefona bakması beni rahatsız etti doğrusu.
Yüzü ve vücudu muazzam, portakal boyutunda diri göğüsleri, dar kalçası, upuzun boyu ile Slavırkının başarılı bir temsilcisi. Meraklısı için ayaklar da müthiş ama çok gıdıklanıyorum diye ellettirmedi malesef.
Blowjob başarılı ama sex kısmı mekanistik bir ritüel içeriyor. Condomu tak, kayganlaştırıcı sür, partneri bışalt, vondomu çıkart, dezenfekranla temizle, sigaranı iç.
Üç posta gittim, dörde niyetim yoktu ama kendisi 20 dk kesti attı giyinerek. Anlaşılan sırasaki arkaddş öncesi kendini hazırlamak istiyordu, ben de uzatmadım.
Kısacası kız çok ama çok güzel ancak ben bir GFE yaşayamadım, öpüşme ve ön sevişme formaliteydi, hatunu ıslatmak çok uğraş gerektiriyor ve benim de bunun için niyet ve zamanım yoktu. Belki 1 saat gibi bir süre daha iyi olurdu. Usuleten yaptığı masaj ve ayrılırken verdiği zoraki öpücük yanıma kar kaldı. Bir daha gider miyim? Kısa süre için belki
2017-04-26 Client: Can
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:90 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 900
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:10% fixed in Photoshop
Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhabawink Aslında sitenin eski müdavim kadrosundan kimse kalmamış! Birde gördüğüm kadarıyla sitede ciddi sayıda fake hesap var! Yani özetle buranın tadı kacmış.

Kızımıza gelecek olursak, resimlerdeki kız sahte photo durumu söz konusu degil. İngilizce yeterli rahatlıkla iletişim kuruyorunuz, ajans yok birebir kızla yazışıyorsunuz. Hizmet/muamele iyi, temizlik yerinde. Taze et arayanlar kaçırmasın mutlaka tavsiye ederim, ben memnun kaldım.

She is a young beautiful sexy and enjoyable Kazak girl. She speaks english well. She has really fresh and fit natural body with great round ass. Especially her pussy is really tight which is wonderfull to fuckwink

Honey thanks for everything, see youwink
2017-04-26 Client: macerasever
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Sandra ile taze taze görüşmüş iken yazayım istedim. Kendisi Türki Cumhuriyetlerden birisinde yaşıyor. Güleç yüzü, dolgun göğüsleri ve poposu ile ilk bakışta bütün dikkati üzerine çekebiliyor. Ayrıca iyi derecede İngilizce konuşabiliyor. Yiyişmesi ve oralı bakımından çok beğendim ayrıca çok arzulu ve şehvetli seks yapıyor. Dolgun ve seksi kıvrımlara sahip bir vücudu var bu bakımdan harika bir kavrayış sunuyor. Bir çok pozisyonda o çok sevdiğim ses bana eşlik ediyordu şlap şlap ve çok hoşuma gidiyor bu durum. Dolgun, genç ve çok seksi bir kız olması bakımından ben memnun kaldım.
2017-04-26 Client: capkinbirisi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-26
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Ben gençken Emanuaelle diye bir dizi vardı, izler izler coşardım evde. Bilinçaltımın da etkisi ile bu güzelliği yaşamak istedim ve randevumu ayarladım. Yer Anadolu yakası, hotel giriş çıkış son derece rahat ve otoparka aracınızı park etme imkanı da var. Resimlerdeki kız ile aynı, bizzat tarafımca onaylanmıştır :) pembeli bir iç çamaşırı ile beni içeri buyur etti. Son derece derli toplu bir oda ve kızımız da oldukça hijyenik. Duştu ve kısa bir ön temizlik derken açılışı Emanuaelle'nin harika oralı ile yaptık, istekli yapması da işleri daha güzelleştirdi. Pozisyonlarımızı da denedik ve güzelce seksimizi tamamladık. Son olarak öpücüğümüzü alarak odadan ayrıldık. Bu kadar işte. Temiz iş çıkarttık yani.
2017-04-26 Client: lululukas
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:TL 700
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Ajans hızlı ancak kıyafet isteğimi iletmemişti. Kız resimlerdeki hatta daha güzel, özellikle teni çok güzel, yumuşak ve çok hoş kokuyor. Vücut çok başarılı. Ağır ağır izleye izleye sevişmek istiyorsunuz. Kızıl saçlı olması müthiş bir artı. Kızın hareketli olması sizin aktif dinlenmenızı saglıyor. bır ara yoruldum, doggy de o gıt gel yapmaya basladı, aktif dınlenme ımkanı sagladı bana. Elektrıgım tuttu kızla memnunıyet sevıyesı ust duzeyde, öneririm
2017-04-26 Client: CENK
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Izmir
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-26
Cost:TL 700
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:10% fixed in Photoshop
Katerina çok genç ve oldukça feminen bir partner,memeleri akıllara zarar hastası olanlar kesinlikle gidip en azından bir kere ziyaret etmeli.Düğme deliği gibi derler eskiler aynen öyle kukusu.
2017-04-26 Client: Kostas-young-pap22
: 3.0
: 5.5
: 6.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Thessaloniki
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-24
Cost:€ 120
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:30% fixed in Photoshop
καλησπέρα.μετα απο σχετικα καλες κριτικες που διαβασα ειπα να δοκιμασω την κορασιδα!!!! πολυ ευκολη συννενοηση με το γραφειο και αψογη επικοινωνια..στα του αγωνα τωρα..μολις μπηκα μεσα εφαγα την πρωτη κρυαδα...η κοπελα δν μου αρεσε καθολου!!! παροτι νεαρος ηλικιακα εχω αρκετες εμπειριες, νομιζω οτι η κοπελα ειναι πραγματικα παρα πολυ λεπτη με πολυ μικρο στηθος , παροτι εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να με ικανοποιησηει τελειωσα στο 15λεπτο ,ντυθηκα και εφυγα!!!
2017-04-26 Client: Alekx
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Ankara
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 200
Поцелуй:Without tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
MERHABA ROMALI KARDEŞLERİM.BU KIZA NASIL YORUM YOK GERÇEKTEN İNANILMAZ . HEMEN SAFARİ DEN BAŞLAYIM. HERZAMANKİ GİBİ ANINDA CEVAP VE NET. KIZIN YAŞI DAHA KÜÇÜK DURUYOR YAZILANDAN. UZUN BOYLU SLİM BİR HATUN. YÜZÜ HARİKA. AMA ÖYLE BİR ÖZELLİĞİ VAR Kİ,OTELDEN ÇIKALI 5-6 SAAT OLDU HALA KIZI DÜŞÜNÜYORUM. İLK DEFA AMCIK SİKERSEN ANAL ZEVKİ ALDIM. O KADAR SÖYLEYİM SİZE .BU KADAR KÜÇÜK VE BU İŞİ YAPIYOR ,PES DOĞRUSU.BAZI KIZLIK VAKALARIM OLMUŞTU, ONLARDAN DAHA DARDI. YARISIYLA FALAN İDARE ETTİK:)) HİJYEN DE İYİ. TEK EKSİK NOKTASI ÇOK ACEMİ.AMA VÜCUT, AMCIK, GÜZELLİK, AYAKLAR HEPSİ BENCE 10 NUMARAYDI. BU SLİM İ KAÇIRMAYIN. DENEYİN GİTMEDEN
2017-04-26 Client: Takis Salon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Thessaloniki
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Анал:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Фото:Real picture
да да да !
A special sexy girl from mother Russia with love.
When you look at her look and her body,you want to have a hot sex and she knows how to give it.
Massage perfect,she is professional how to relax you then.
What about my gift ?
Hehehe
Escort comment:
Thank you dear!!!! Your massage was also very good. I wait for you always with love))
2017-04-26 Client: akaslan
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 700
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
gorunum resimlerdeki gibi siyah sacli renkli gozlu beyaz tenli dik goguslu bir hatun. sexapalitesi yuksek. hem fizigi hem de yuzu muazzam
servislerde hafif bir amatorluk var ama kalite iyi. istiyerek yapiyor dolayisiyla memnun kaldim. gosterdigi caba yerinde. ayrica istedigim gibi jaryerle karsiladi beni. siyah sacli hatuna siyah jartyer cok yakisiyor tavsiye ederim
iletisim ben rusca bildigim icin sorun yasamadim. ingilizcesi hakkinda fikrim yok.
2017-04-25 Client: Sting
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Город встречи:Amsterdam
Как долго:30 min
Дата встречи:2017-04-21
Cost:€ 160
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
I saw Valerie for only 30 minutes, together with Margo, but she left such a good impression that I might plan a longer date soon.
30 minutes was just too short so I'll write more after I've given her my full attention.
2017-04-25 Client: larisaios665
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Larissa
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 300
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Πολύ όμορφο και χαριτωμένο κορίτσι. Πολύ ωραίο σώμα, μύριζε τέλεια, πολύ καλό σεξ και πολύ καλή πίπα. Ηρθε σπίτι μου και δεν ήθελα να φύγει. Σε ευχαριστώ πανέμορφο κορίτσι.
Escort comment:
Μωράκι μου ευχαριστώ
2017-04-25 Client: Sting
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Город встречи:Amsterdam
Как долго:2 hours
Дата встречи:2017-04-21
Cost:€ 400
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
I saw Margo for the second time. Her skill with her tongue is something else and impossible to express in words, it just needs to be experienced.
Two hours flew by like nothing and I  had the most amazing time that became even more mind-blowing when Valerie joined us for 30 minutes.
If you want to treat yourself do not hesitate to see this duo.
2017-04-25 Client: Bdemirr0806
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-03-22
Cost:TL 700
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Фото:50% fixed in Photoshop
puanları bilerek yüksek verdim ki silinmesin. Yorumlara bakarak gitme kararı aldım. Kızımız uzun boy,gögüsleri ele gelir cinsten.
öpüşürken ruj sürüyor ve bu da keyfimi kacırdım. Beraber dusa girme teklifimi saclarım yapılı diye reddetti. Normalde her gittiğim kişide 2 kere birlikte oluyorum ama o kadar isteksizdi keyif alamadım ve 1. den sonra odadan cıktım. Tekrar gitmeyi de düsünmüyorum.
2017-04-25 Client: gncmn
: 8.0
: 7.5
: 7.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:30 min
Дата встречи:2017-02-02
Cost:TL 350
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Фото:10% fixed in Photoshop
Tarihi salladım. Buradaki yorumlara bakarak beklentiyi yüksek tuttum. Resimdekinin aynısı sayılır. Türkçe de biliyor, anlaşma problemi yok, otel de Taksim'de bilmediğim değişik bir oteldi. Giriş çıkış baya rahat.
Neyse kız biraz isteksizdi. 20 dakika sonra zaman bitti dedi. CIM için extra para istedi. Boşalana kadar bile beklemedi. Ajansa durumu söyledim. Çok şaşırdı, sakın para vermeseydin extra değil falan dedi. Çok özür diledi. Sonuç olarak buradaki ilk berbat deneyimim oldu. Belki gününde değildi, bilemedim.
2017-04-25 Client: SimoL
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Город встречи:Nicosia
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-10
Cost:€ 400
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
I met Kira in duo with Elle... Whoa, I absolutely didn’t regret my choice. Everything I expected was respected (dress code, dirty talk, plus I asked for a certain fantasy). The blowjobs were fantastic, they played a lot with my tits... The two girls can b very GFE, but I wanted PSE and that’s what I got. In short, two very wild and enthusiast girls. You can feel that they may sometimes lack experience, but their enthusiasm and dedication make you forget about that. A wonderful time that I will try to have again if ever they come back to Cyprus.
2017-04-25 Client: akis
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Chania
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Фото:Real picture
she is a stanning lady very sexy and very classy.i meet her in her place she was waring a very sexy lingerie and stocking with hight heels... the sex was amazing in many posisions and places!!!i will meet her again for sure!!!
2017-04-25 Client: Thanos91
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Город встречи:Thessaloniki
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 210
Поцелуй:Without tongue
Минет:With condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Анал:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Фото:Real picture
Andriana is such a sexy girl I could really fuck her for days and days. She needs to learn some more English but anyway we got ourselves understood. She has a gorgeous body, definitely one every man would dream of. love
Escort comment:
Thanks dear. Hope to see you soon again. Kisses.
2017-04-25 Client: manabas
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Athens
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-24
Cost:€ 140
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Όλη μέρα χτυπιόμουν στη σκέψη να τη συναντήσω η όχι. Δεν είχα παραπάνω πληροφορίες να σιγουρευτώ πως η επιλογή μου θα είναι πετυχημένη. Δε γαμιέται είπα, πήγα τελικά. Δεν είναι πρώτη αλλά ούτε και τελευταία... το κακό είναι ότι έχουμε έλειψει το τελευταίο καιρό στην Ελλάδα από καλά escort.

Το κορίτσι δεν με απογοήτευσε καθόλου, εκπληκτικό! Σπάνιο φαινόμενο. Στις φόντο είναι ακριβώς αυτό που συνάντνησα. Όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλό service. Άνετη συνεννόηση και εγκατεστημένη σε καλο ξενοδοχείο.
Συνίσταται! Απ'τα λίγα που μας επισκ'επτονται.
2017-04-25 Client: volcano34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-25
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
20 yaşında çıtı pıtı, gencecik ve körpecik bir kız. İçine doğru girerken yüzünde oluşan ifadeyi izlemekten tutun, daracık ve yıpranmamış bir vücudu hissetmenin zevkine kadar her şey mükemmeldi.
Nika Anadolu yakasında lüks bir hotelde kalıyor. Giriş çıkış son derece rahat. Görüşmemiz boyunca memnun olmam için ne gerekiyorsa her şeyi yaptı ve benden tam puan almayı başardı. Çok muhabbete girecek v.s zaman olmadı çünkü bütün dikkatimi bu güzelliğe vermiştim :* istekli ve arzulu olduğu için bir saati dolu dolu bol pozisyonlu geçirdik. Anlatılmaz yaşanır.
2017-04-25 Client: ankasrise
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Город встречи:Ankara
Как долго:45 min
Дата встречи:2017-04-24
Cost:TL 550
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:10% fixed in Photoshop
Kızın whatsappta zaten otel odasında çekilmiş amatör fotoları olduğu için gönül rahat neyle karşılaşacağımı bilerek gittim. Resimler ortada, kız gayet güzel. Sarısın uzun boylu ınce bır vucuda sahip. Kalcası ne buyuk, ne ufak kıvamında, gogusler de hallice. biraz da servisleri anlatayım. Oral süper , ipi eline aldı iliğimi tüketti, ilk birliktelikle titreyerek boşaldı, üstümde tepindi durdu, tavsiye ederim, en son ben ayaktayken cim yapışı var porno film yıldızı gibi, süperdi. Anal yapıyormuş ama ben yapmadım bir dahakine onu da denerim.
2017-04-25 Client: RonKroon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Город встречи:Heraklion
Как долго:2 hours
Дата встречи:2017-04-23
Cost:€ 300
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Wow .... what a very high class of a woman is Amber.
I was very nervous but she made me feel comfortable within 2 minutes.
I'm not going to give details about the 2 hours of sex or beter to say love we had but if I have to use one word then it would be magical.
Treat Amber like a Prinses and she will treat you as a King.
Gentlemen .... if you have not met Amber yet, you've never met a real woman in your life and you really have to be quick because she is gone before you know!
Tip: Men do not only think of yourself!!!
because amber likes it also to be pleased!!!
Personal word to Amber:
Thank you very much for your patience and kindness.
In two days i met you two times and when it was possible there would be a third but
I am sure (you two?) that we will meet each other very soon in another big city ;-)
Much love ron xxx
Escort comment:
Dankjewel Ronnie !!!Zie je binnenkort in Amsterdam ❤❤❤❤
2017-04-25 Client: mark.d
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Город встречи:Amsterdam
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-24
Cost:€ 300
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Excellent meeting, GFE then PSE with excellent anal.

Firm body, very nice big tits, sweet lips, nice ass. 10 as PSE style

Naomi likes men and sex very much (or she gave me that feelings!) Nice easy orgasms for both of us. She is young, smiling, very active, accepts long anal session. 10/10 for full services and all fantasies accepted. (In fact, I need some more ideas now as I have done everything I wanted with her).

Hotel very nice and "chic".

I strongly recommend her for PSE and good easy sex, anal included !
2017-04-24 Client: Mazhar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:60 min
Дата встречи:2017-04-24
Cost:TL 700
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
I was really courious of Lulu, and my expectations were not disappointed. Good athletic body, with two strong legs. She is made for bed battle, passionate and active. You can speak with her of a lot of things, never boring, attractive and magnetic. Two beautiful brown eyes, hypnotics. Great sex without pretense and inhibitions. She is oral killer and she take really time for her pleasure. I saw that in her suitcase she had groceries delights for her return in Ukrainian, not the usual Gucci e Prada. She love the life and she knows perfectly what is really important.lovewinkam
2017-04-24 Client: redzone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Город встречи:Istanbul
Как долго:1 hours
Дата встречи:2017-04-24
Cost:€ 200
Поцелуй:With tongue
Минет:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Анал:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Фото:Real picture
Natasha is a sexy slim girl with a nice ass and slim legs. Very friendly and accommodating girl
She has a lovely smile and beautiful eyes. A skilled mouth and the main event was truly fantastic. She's a lovely girl and deserves to be treated very very well
I will see you again as soon as possible :*

Natasha çok tatlı bir kız, özellikle poposu ve seksi bacakları bir erkeği delirtmeye yeter. Ağzını çok iyi kullanıyor ve genelde her şey için fantastik diyebilirim. Kız arkadaş tadında geçen bir görüşmemiz oldu ve bana çok iyi davrandı.
Kendisini en kısa zamanda tekrar ziyaret edeceğim çünkü kaçmaz :*

Наверх