Beoordelingen

Beoordelingen van: Naam van dame:
Zoek

Read all escort reviews


2017-11-24 Client: Terry33
: 1.5
: 1.5
: 2.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:30 min
Afspraak datum:2017-11-20
Kosten:TL 450
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:With condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Passive
Anaal:Not available
Borsten:Natural
Extraball:Only one allowed
foto:Not that girl
Aynı kız değil, kötü ağız kokusu, şişman başka biri, 30 dakikalık sürede 15. dakikada seski bıraktı. sahtekar bir tam bir rezillik. İngilizce anlamıyoruma yattı. 15 yıldır gördüğüm en kötü tecrübe.angry
2017-11-24 Client: Blessingigor
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Thessaloniki
Voortduring afspraak:2 hours
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 300
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:Not available
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Sweety, you are one of a kind. Liza is the best out of all escort girls I have met. Her eye is very sexy and her body and she will do everything to satisfy you but don't provoke her. Thank you baby I can never forget the experience i had with you and I promise. Liza with all your good service I almost miss my flight. If you have not try This young lady before I think you are missing. Baby I will like to be having this good experience with you everytime. I hope I can see you again. KISSESSSSSS
2017-11-24 Client: Majax
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-24
Kosten:€ 200
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Ok so what can i say about this lady that has'nt being said before, She is a goddess, everything about her is perfect,her figure, her big tits, looks, personality, skills all second to none. From the moment i entered her hotel room to the moment i left she made me feel like a old lover, The most natural meeting I've ever had, everything just flowed. I can recommend her, Go and visit for yourselves. Thanks Rihana i had a lovely time and can't wait for the next visit love
2017-11-24 Client: Panikos66
: 1.5
: 3.5
: 0.5
Meeting country:Cyprus
Afspraak stad:Paphos
Voortduring afspraak:30 min
Afspraak datum:2017-11-24
Kosten:€ 100
Kus:0
Pijpbeurt:With condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Brutal
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Only one allowed
foto:Real picture
She was not friendly please nobody visit this lady .when I arrive I feel like she want the money no friendly at all no kiss no touch I feel like Rubbish she was like Fridje ,I CRY FOR MY MONEY
2017-11-23 Client: Space-06
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Ankara
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:TL 800
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Masha 10 numara 5 yıldız biri.
Resimlerine göre daha güzel, dünya tatlısı. son derece sevecen, oldukça samimi.
odaya girdiğimde konuştuğumuz kıyafetle karşıladı. daha girişteki öpüşme sarılma bana yetti. sonra beraber soyunup banyoda delice sevişip boşaldık. BJ olayı son derece iyi. Ben ayna önüne eğip, en sevdiğim pozisyonu yaptım yaa...
İkinci postadan önce bir güzel masaj yaptı. Tam bir profesyonel. Sonrasında her pozisyona soktum, evire çevire tamamladık.
Ben çok ama çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.Tekrar bile gidilir.
2017-11-23 Client: xstarboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:€ 200
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Şu ana kadar gördüğüm en güzel kız ve yaşadığım en güzel escort deneyimi sonrasında bu yorumu paylaşmak istedim normalde adetim değildir ama yazmadan edemedim.
Görüşme öncesi ajanstan amatör resimleri istedim ve kızın doğal haline resmen hayran kaldım. Hemen dedim en yakın saatte ayarlayın geliyorum ve kendimi hotele attım. Rihana kapıyı açtığında büyülenmem on kat daha arttı çünkü çok ama çok güzel ve özel bir kız.
Yüz resmen manken yüzü, göğüsler hayatım boyunca gördüğüm en diri ve en büyük göğüslerdi, kalça ise resmen beni davet ediyordu. Bir saat boyunca bu güzelliğin düm detaylarını keşfettim, bunların yanında kız arkadaş tadında yaklaşımı da beni mest etti. Kızın güzel olması bir yana göğüslerine hayran kaldım, tit fuckta ve sevişmede göğüslerin tadını sonuna kadar çıkardım, vücut gerçekten efsane ve tüm pozisyonalara çok yakışıyor. Gitmeden önce bir kere daha mümkünse iki kere daha ziyaret edeceğim çünkü böyle bir kızı bir daha zor bulurum. Wait me honey I will come back :* kiss kiss
2017-11-23 Client: Jamie
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Afspraak stad:Nicosia
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:€ 150
Kus:With tongue
Pijpbeurt:With condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Brutal
Anaal:Not available
Borsten:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Just had a very pleasant meeting with Raluka today, don’t know how/why I did not get to meet with her any earlier. She is a true professional who seem to treat her clients with utmost respect. If you are after borderline gfe/pse, then look no further! There is nothing negative to say about her, though i must say absence of owo as a service could be downside for some, but beleive me, she makes up for it in many other respects. Highly recommended!!!
2017-11-23 Client: brain420
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:120 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 270
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Επιτέλους βρήκα αυτό που είχα στην φαντασία μου κάθε φορά που έκλεινα τα ραντεβού με τα κοριτσάκια του είδος. Οι περισσότερες καλές ήταν αλλά το συγκεκριμένο με γέμισε με το τρόπο της. Ισχείουν οι απόψεις των συνταγωνιστών.
2017-11-23 Client: benann
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:€ 200
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Bu kızın ifadesini Anadolu yakasındaki malum hotelde aldım. Giriş çıkış çok rahat, hemen odaya geçtim, kapıyı Milana açtı üzerinde seksi bir kıyafet vardı ve çok güzel bir tangası vardı resmen götünün yanaklarını ayırmıştı ve beni davet ediyordu. Kısa bir duş,ödeme falan derken hemen atıldım kurt gibi bu güzelliğin üzerine, malzemeyi verdim ağzına ve sonrasında da dakikalarca vurdum mala, bam bam oda yankılandı resmen sonra da o güzel rahatlama ile boşaldım. Bir saat boyunca tüm güzellikleri yaşadık. Harikaydı love
2017-11-23 Client: 1alex1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Izmir
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:TL 650
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
She has natural beauty that can only be surpassed by her beautiful spirit. She is delightfully witty and easy to get along with. When it came to getting intimate, she was very enthusiastic and willing to perform. I am a submissive and while she is dominant, her domination style is very servicing and gentle. The true definition of a Goddess. I could not help but melt under every command that passed through her lips as her fingers were gliding along my chest. I will definitely be seeing her again.
2017-11-23 Client: giorgis
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Cyprus
Afspraak stad:Limassol
Voortduring afspraak:30 min
Afspraak datum:2017-10-23
Kosten:€ 50
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:With condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Only one allowed
foto:Real picture
Υπέροχη γυναίκα με ωραία μάτια και μεγάλο στήθος. Πέρασα τέλεια και θα χαρώ να ξαναπάω. Έχει ζεστή ατμόσφαιρα το διαμέρισμα της και γενικά ο τρόπος με τον οποίο σου μιλά είναι εξαιρετικός.
Ευχαριστώ κούκλα μου.
2017-11-23 Client: JEDI
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:€ 200
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Gerçek bir Asyalı gerçek bir seks abidesi, Ameli yaptığı işin hakkını veren ender eskortlardan birisi. Resimleriden daha güzel olması bir yana full servisleri ile ön plana çıkıyor ve seks esnasında sınır tanımıyor. Oral seksinden tüm pozisyonlara kadar en iyi performansı sunuyor, ben denemedim ama anal da yapıyormuş, finali de yüzünde yapmama müsaade etti. Ödediğim ücretin karşılığını fazlası ile almış ve enerjimi boşaltmış olarak yanından ayrıldım. Güzel ve unutulmaz bir deneyimdi benim için.
2017-11-23 Client: Dentist
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:120 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 300
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:With condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Only one allowed
foto:Real picture
Resimlerde gördüğünüz gibi ama en önemli özelliği güzelliğinden öte sempatik ve doğal olmasi.harika bir vucutu muhteşem güzel ayakları var. Tavsiye ederim. Yaşanmalı ..
2017-11-23 Client: staryy_volk
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:TL 650
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:Yes
Borsten:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Gençler size banko bir maç veriyorum.Bugün öğleden sonra Alina'yla görüştüm.Otel, Gayrettepe'de DEDEM'in oteli.Giriş çıkış sıkıntısız.Alina ilik gibiydi valla.Karşılama nefis, muamele muhtesem.Kendini olaya çok sağlam veriyor.Dolar bu kadar artmışken bu fiyata bu karıyı sakın kaçırmayın.Resimlerde görünmüyor ama karnının sol tarafında dövmesi var.Memeler silikon ama kim sikler.Uçlarını ısırmamak için kendimi zor tuttum.Fakat en güzel yanı götü.Domaltmışken o şekilde görünce ulan acaba anal yapsam mı dedim ama vakit kalmamıştı.Gidecek arkadaşlara tavsiyem 2 saat alıp anal dahil gitmeleri.Eğer kısmet olursa ben 2.sefere sadece anal için gideceğim.Karının götü resmen gel bana gir diye çağırıyor.Bir de içindeyken kendisi evirip çevirdi filan.Anladınız artık.Daha ne diyeyim amk.
2017-11-23 Client: Fonzy1980
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Afspraak stad:Amsterdam
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 250
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Yenna is a beautiful, friendly and smart girl. After i have seen her movies i wanted to meet her in real live and I had no regret. Sex was marvelous. Her oral skills are amazing. Beside a PSE, you can also have a GFE with a good conversation, fun and laughing. If you treat her with respect and have a click you will have a great time with her. Mid December she wil return to Amsterdam. Thank you darling. Hope to see you next time.
2017-11-23 Client: kry_ankara
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Ankara
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:TL 1000
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:10% fixed in Photoshop
Merhabalar,
Gerçek mi yoksa fake yorumlar mı karmaşası içerisinde olduğum site yorumlarına reel bir yorum yazmak için ben de kayıt oldum.
Ajans: İlgili, dakik verilen sözlere uyuyor.
Mekan: Yeşil otel, sorunsuz, lobby si rahat (bekleme sürem zaten 1-2 dakika oldu) asansör ve giriş çıkış sorunsuz.
Kızlar:
Veronica 28 yaşlarında bedeninde yorgunluk izleri olan, yaptığı işin bilincinde tavırları profesyonel olan biri. Esprili iletişimi (İngilizce yeterli seviyede) ve göstermiş olduğu gayreti takdir ediyorum.
Diana: Fotoğrafta gördüğünüz kızdan çok daha güzel (güzellik hususunda oldukça seçiciyimdir), yüz güzelliği ayrı, beden güzelliği ayrı. Yaklaşımlar tam bir GFE. Ön sevişmede mülayim, birleşmede ateşli PSEye kayıyor. Yaptığı işi keyf alarak yapıyor ki, ben rahatlamış olmama rağmen kendi tatmin oluncaya kadar beni bırakmadı. İlişki esnasında jel kullanmadı.
Duo deneyimi muhakkak yaşanması gereken bir deneyim. Benim için genel olarak bakıldığında (ne kadar da poziyon çeşitliliğine fırsat kalmasa da) unutulmayacak bir deneyimdi. 2 kız olduğundan mermiyi CIM de harcamak yerine ikisi ile de birleşip boşalmak istediğimden CIM-CIF vb yapıyorlar mı tecrübe edemedim. Veronica da anal olduğu söylendi ama ben talep etmedim.
Sonuç olarak: Diana (siyah saçlı) nın büyüsü ve Veronica nın tatlılığı ile güzel bir duo deneyimi yaşadım. Hiç DUO deneyimi olmayanlar için özel bir tecrübe olacaktır.
2017-11-23 Client: muzy34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Izmir
Voortduring afspraak:120 min
Afspraak datum:2017-11-22
Kosten:€ 300
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
She is a very beautiful lady, one needs to try her massage and services. Everything is far beyong expectation. Top class girl. Lingam massage is superb.
2017-11-23 Client: smartsex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-22
Kosten:€ 200
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Ameli is really friendly and sexy girl.In the beginning I had a shower and then our lovely encounter began. She is very attentive and focused on your pleasure, she asked what I liked (always a nice touch) and proceeded to blow my mind. We had a passionate, sensuous encounter with many of her favourites availed of. Ameli was so gentle, skilled and persistent that she soon had normal service resumed, even though our time was coming to an end, and I left spent and totally satisfied. I really appreciated this touch, unrushed and focused totally on my pleasure till the end. I will definitely see Ameli again, she is a lovely young woman, sweet, sensuous, good fun and totally professional. Thank you Ameli for a lovely experience.
2017-11-23 Client: Nothing
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 200
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Κορμί κόλαση
Πανέμορφη
Ντύσιμο sexy
Συμμετοχή άψογη
Πίπα σεμινάριο
Τρεχάτε ρεμάλια δε περιγράφω άλλο.
Παίζει να είναι το πιό καλό πετυχημένο meeting που έχω κάνει. Όχι δεν παίζει. Είναι .
By far my number 1 escort girl .

Thanks Alex . Stay perfect !!!
2017-11-23 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-10-16
Kosten:€ 150
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Πολυ καλο το πιπινακι!!!!!!τα καταπινει ολα!!!!!!!!περασα 1 ωρα καταπληκτικα!!!!!!!!θα ξανατιμηθει!!!!!thank you so much baby!!!!we will meet again for sure!!!!!!!
2017-11-23 Client: mannnnnn
: 8.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Larissa
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-23
Kosten:€ 150
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Silikone
Extraball:Don't know
foto:Real picture
Πολύ καλή και τιμά τα λεφτά της. Φαίνεται να γνωρίζει το χώρο και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί σου.Συστήνεται με ένα καταπληκτικό τσιμπούκι στα τέσσερα και σου σκάσει χαμόγελα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάνει τα πάντα για να μείνεις ευχαριστημένος. Την τίμησα με δικά μου προφυλακτικά τα οποία δεν είχε πρόβλημα να χρησιμοποιήσουμε. Γλωσσόφιλα και μπόλικη δόση PSE. Αυτά O Liontarakos soy ..lovelovelove.
2017-11-22 Client: csezer
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-20
Kosten:€ 200
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
foto:10% fixed in Photoshop
Bu kadar güzel bir kız, hoş, eğlenceli, flörtöz ama hizmetkar da..
Çok uzun yazmayacağım, tekrarını organize edebilirsem, destanı paylaşırım.
Lütfen bu kızlar Gayrettepe lüksünde varken Asya Yeşilinde bahtınıza ne çıkarsa servisine gitmeyin derim ki kalite yükselsin.
Ayrıca Agency için de bir congrats. şart.
See u again Leila!
2017-11-22 Client: csezer
: 9.0
: 6.5
: 8.5
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-16
Kosten:TL 700
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:With condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Average
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:30% fixed in Photoshop
Sanırım, çok yorgun ya da şımarık. Yüzü çok güzel, yaşı da genç, ama genç irisi bir vücut, bir kol kırık, biraz ezilmiş, hayata kızgınlığını saklıyor..
Üniversite eğitimi PR, media. Çok güzel yüz hatlarına sahip ve fotojenik olması sebebi ile güzel bir kız aslında. Ama çok isteksiz, havaya sokmuyor. Vurup çıkayım dersen malzeme sağlam ama potansiyeli görünce yazık oluyor diye düşünüyorsunuz..
Ha oda arkadaşı ile Duo seçeneği de var ama ben asıl ondan kaçtım bunu görünce değiştirdim randevuyu Emiye çevirdim.
Daha iyi bir gününde olacağını bilsem o güzel yüzü için tekrar şansımı denerdim.

2017-11-22 Client: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-22
Kosten:€ 100
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:Not available
Borsten:Natural
Extraball:Only one allowed
foto:Real picture
She always remains a very hot, a horny girl, full of sex in different positions, but also a girl who continuously wants to make you happy! Thank you my lovely girl Jessie! Kisses!!!
Παραμένει πάντα μία καυτή γυναίκα γεμάτη σεξ και όρεξη να σε κάνει ευτυχισμένο. Ευχαριστώ πολύ Τζέσυ!
2017-11-22 Client: Saplayici
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-22
Kosten:TL 650
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
foto:10% fixed in Photoshop
Hatun pornocu gibi. Hem görünüm olarak hem de servis açısından. Ben sunduğu işçilikten memnun kaldım. Dominant bir hatun. Kontrolü yasladim ona. O da mahcup etmedi. Goguslerin durumunu belirttim. Ben doğal seviyorum. Ufak olsun doğal olsun. Ama başarılı bir operasyon geçirmiş. Ilgililere belirteyim.yaşi yukarda yazandan daha fazla. Otel bilindik otellerden.
2017-11-22 Client: lululukas
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:TL 750
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Bazı resimlerin amatör kızın da büyük göğüslü olduğunu görünce direk randevuyu ayarladım . Erken bir saatte görüşmeme rağmen karşılama kıyafeti ve modu iyiydi. Fotolardan daha güzel bir kız kesinlikle. Göğüsleri büyük olduğu için acaba balık etli mi diye şüphem vardı, kızın beli de ince. Değişik bir tip, yesil-mavi gozlu (degisiyor dedi) göğüsler büyük ama yumuşak değil ve naturel. Sayamadim ayak bileginde gogsunun ortasinda boynunda dovmeler var, hos duruyo ve seksi bir hava katmis. Poposu da gayet güzel, Doggy de şap şap koyarken göğüslerin sallanışı hala aklımda. BJ ıslak ve dişsiz. Tabiki olayı göğüslere boşalarak bitirdik, güzel bir deneyim oldu. Samimi ve hareketli olmasını da eklersek, iyi bir alternatif. Tekrar denerim silikon olmayan bu kadar guzel memeli kiz kolay kolay gelmiyor.
2017-11-22 Client: laylomtr
: 7.0
: 8.0
: 6.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:30 min
Afspraak datum:2017-11-22
Kosten:€ 0
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Average
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Bu ajansa dikkat edin.Hele ajansı övenlere daha çok dikkat edin...karakter sayısı zorunluluğu ne saçma sanki her yorum yayınlanıyor

She is a real Gfe
2017-11-22 Client: Kanuni
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Ankara
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-22
Kosten:TL 600
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Resimleri gerçek, balık etli. Güzel sevisiyor ve french Kiss yapıyor. Saksoyu kondomsuz yapıyor.
Önceden dediğim gibi 2 shot yaptık. Giden pişman olmaz. Samimi ve istekli.
Gitmeden herşeyi konuşun, anlaşılması kolay. İngilizce iyi seviyede ,biraz da Türkçe biliyor.
2017-11-22 Client: eskiyatorunu
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Ankara
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:TL 500
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Don't know
foto:10% fixed in Photoshop
Kolay kolay yorum yazan biri değilim ama bu bayan bunu hakketti.. Harika bir karşılama harika bir birliktelik..
Kızımızla bilindik otellerden birinde görüştük. Beni çok güzel bir kıyafet ile karşıladı.. Beraber duş aldık. Zaten yatakta çok iyi.. Hani bir laf var anlatılmaz yaşanır.. Buda öyle birşey.. wink
2017-11-22 Client: eve
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:90 min
Afspraak datum:2017-10-22
Kosten:€ 250
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Active
Anaal:Yes
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Perfect Companion, time flies when you are with her and heart beats go faster! Fun, hot, lovely, good conversation. Highly recommended to all of you ! Hope to see you soon again. Hug & kisses all over...
2017-11-22 Client: KIRMIZIM
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:TL 950
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:Yes
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Ameli ile çok güzel bir deneyim yaşadık. Çekik göz, asyalı ve minyon kız seven birisi olarak beğenerek ziyaretine gittim. Resimleri gerçek ve seksi bir vücuda sahip. Yüze, ağza boşalma full hizmet veriyor, ufak bir ücret farkı ile anal da yapıyor. Ben her şeyi full aldım. İngilizce iletişim sağlayacak kadar ama benim iletişim dilim başka, babafingoyu ağzına alınca kız ne kadar iyi bir iletişime sahip olduğunu gösterdi. Arkadan da önden de güzel güzel uzun uzun becerdikten sonra bir saat sonunda perte çıktım ve tatlı bir yorgunluk ile odadan ayrıldım. Güzel bir deneyim unutulmaz anlardı.
2017-11-22 Client: hristoss
: 7.0
: 2.0
: 2.0
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Thessaloniki
Voortduring afspraak:20 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 140
Kus:0
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Passive
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Don't know
foto:Real picture
μακρια ολοι απο την κοπελα και για να καταλαβετε γιατι το λεω αυτο λοιπον μην σας ξεγελαει η ομορφια ειναι αγενης ζηταει τα χρηματα μπροστα ε λεω οκ εχω ξαναπαρει δεν ειχα προβλημα,με βαζει για μπανιο ενω μολις πριν 10 λεπτα ειχα κανει,πιπα 20δευτερολεπτα μονο και μολις αρχισα για σεξ μετα απο δυο λεπτα χτυπαει το τηλεφονο τις το σηκωσε μιλησε εγω εκανα σχεδον ενα τσιγαροκαι βγηκε να μου πει να συνεχισουμε αισχος ακομη ψαχνω το δικιο μου μακρια παιδια
2017-11-22 Client: greeklover30
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:1 hours
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 150
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Active
Anaal:Yes
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
super girl..Οταν μπηκε στο δωματιο ,έπαθα πραγματικά πλάκα..κουκλα στο προσωπο,οχι πολυ ψηλη,στηθος στητο καυλωτικο,συμμετεχ2ι εντονα στο σεξ,ζει τη στιγμη,ελληνιδα επωνυμη,δυναμη!!
2017-11-22 Client: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Thessaloniki
Voortduring afspraak:2 hours
Afspraak datum:2017-11-20
Kosten:€ 300
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:In face
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Liza is a wonderful and pretty girl. You don't have to tell her to do this or that every time. She will automatically understands what you need. Just be careful with her because she can make you to fall in love with her. Can't wait for our next meeting Liza.
Escort comment:
Thank you dear!! Kiss you:)
2017-11-21 Client: Qubit
: 1.0
: 0.5
: 1.5
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Ankara
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-19
Kosten:TL 500
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Only one allowed
foto:50% fixed in Photoshop
Arkadaşlar sakın gitmeyin iğrenc bi deneyim oldu kız leş gibi kokuyor parasını eksik verdim.

Very good girl with natural tits she smells good:)
2017-11-21 Client: vasthegreek
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Afspraak stad:Athens
Voortduring afspraak:120 min
Afspraak datum:2017-11-18
Kosten:€ 130
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Μια πανέμορφη κοπέλα από τη Μόσχα σαν τα κρύα τα νερά και πολύ δροσερή (έκλεισε πρόσφατα τα 22). Ευχάριστη, ομιλητική, καλλιεργημένη και ενδιαφέρον άτομο, καθώς σπουδάζει διακοσμήτρια και αυτό είναι μόλις το δεύτερό της τουρ σαν έσκορτ. Ακριβώς όπως στις φωτό με 0% επεξεργασία. Μεγάλο της ατού το σώμα, απίστευτα αθλητικό και γυμνασμένο -καθώς τρέχει 5.000 δρόμο η άτιμη!- και όλα πάνω της φυσικά. Το στήθος της είναι από τα καλύτερα που έχω δει και μάλιστα δεν είναι Α, αλλά Β. Πετίτ σε μέγεθος -1,63 με 1,65 το πολύ- αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο διαχειρίσιμη. Μολονότι συμμετέχει ωραία στον αγώνα και της αρέσει αυτό που κάνει, διέκρινα μια κάποια "απόσταση" στη διάρκεια της πράξης (δηλ. δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά), εξ ου και στις Υπηρεσίες δεν έβαλα 10. Συνιστάται πάντως ως πολύ καλή επιλογή ιδίως σε αυτά τα χρήματα.
2017-11-21 Client: kkartal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:30 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 100
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anaal:Not available
Borsten:Don't know
Extraball:Don't know
foto:Real picture
Fully independent, very communicative lady. Fantastic blow job with deep throat. Hundred percent real pictures, fantastic body, beautiful tits I don't mind natural or silicone, curvy body. Her English is good. She is very hygienic and room is very clean. Sexy lingerie and stockings and high heels. She will be here two three weeks more I visited her just before the match even I left her very hard and last second arrived to the stadium. Sure I will visit her several times even for longer.

Tek kelimeyle muhteşem, anlatılmaz yaşanır!
Escort comment:
Thanks dear! It was a pleasure to meet you))) hope to see you again very soon! kisses
2017-11-21 Client: theefunky
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:90 min
Afspraak datum:2017-11-20
Kosten:TL 0
Kus:Without tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:Yes, swallow
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
This is my second visit to Emmi. Emmi is a very nice girl. She is very warm and sincere. From the first moment, she behaves like a GFE. She has a wonderful body, slim waist, small tits (as I liked), very nice hips, tight pussy. She is very clean and takes care hygiene. She began with a wonderful BJ which made me finish immediately ) Her pussy was juicy all the time. She did everything to make me happy and satisfied. Her English is fluent, so you can communicate easily. I extended our meeting half an hour as I liked her very much. Unfortunately,she will leave soon. Thank you baby for the excellent time :)

Emmi ile bu ikinci buluşmam. Emmi harika bir kız. Çok sıcak ve samimi. Daha ilk andan itibaren kız arkadaşım gibi davrandı. Harika bir vücudu var, ince bir bel, sevdiğim gibi küçük memeler, harika yuvarlak kalçalar, sıkı ve dar bir vajina. Çok temiz ve hijyene dikkat ediyor. Hızlı bittiğim harika bir BJ ile başladı. Sevişme esnasında vajinası her an ıslaktı. Sonrasında beni mutlu ve tatmin etmek için her yolu denedi. İngilizcesi akıcı olduğu için iletişim de kolay oldu. Çok beğendiğim için yarım saat uzattım. Maalesef yakında gidiyor. Bebeğim, geçirdiğim harika zaman için teşekkür ederim :)
2017-11-21 Client: banglast
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:60 min
Afspraak datum:2017-11-16
Kosten:TL 700
Kus:With tongue
Pijpbeurt:Without condom
Klaarkomen in mond:No
Sex:Active
Anaal:No
Borsten:Natural
Extraball:Multiple times allowed
foto:Real picture
Kız sitedeki resimlerden daha güzel. servisleri konusunda gitmeden önce ne anlaştıysak karşılığını aldım. benim şimdiye kadar vakit geçirdiğim kızlar arasında ilk 3'e girer. 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Hem kendisi keyif alıyor hem de size süper zaman geçirtiyor.
2017-11-21 Client: Dentist
: 1.0
: 1.5
: 1.5
Meeting country:Turkey
Afspraak stad:Istanbul
Voortduring afspraak:30 min
Afspraak datum:2017-11-21
Kosten:€ 100
Kus:0
Pijpbeurt:Don't know
Klaarkomen in mond:No
Sex:Passive
Anaal:Yes
Borsten:Don't know
Extraball:Only one allowed
foto:Not that girl
Arkadaşlar Dedeman otelde 1.5 saat bekledim barda 4 tek jack Daniels içtim. Hatun komple Fake...
Beni başka numaralar aradı garip bir durum.dikkatli olun.

Terug naar boven