Yorumlar

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2017-07-25 Client: Papadopol
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Nicosia
Buluşma süresi:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-25
Cost:€ 250
Öpüşme:0
Oral seks:With condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:Yes
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Lanya is an extremely beautiful, very young girl with green eyes and perfect boobs. (26), she is surprisingly very relaxed and natural with the clients. I kissed her perfect skin everywhere and we did it two times. She responded adequately. I think she prefers stronger sex than slow and sensitive sex. So the second time I was more strong to her and she responded with more passion. It's a girl that I could definitely take out for dinner or drink and spend hours talking to her, looking inside her amazing green eyes.
2017-07-25 Client: spekulator
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:30 min
Buluştuğu tarih:2017-07-25
Cost:TL 450
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Flame gercekten beton diye tabir ettiğimiz bir vücuda sahip :) Ama bu kadar fit olunca da kolay kolay ele gelmiyor biraz etli butlu daha iyi oluyor. Muamelesi ve öpüşmesi gercekten cok guzeldi sanki klüpten kaldırmışım gibi hissettirdi. kızın bir rus olarak hem fransızca hem ingilizce konusması da beni baya sasırttı saglam egitim almiş. Kızıl saclı ve yesil gözlü olmasi da her zaman bulamacaginiz bir güzellik. tavsiye ediyorum en azindan bir kere gidilmesi lazım...
Merci bcp mon petite ami winkwinkwink
2017-07-25 Client: Havalıgenc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Bursa
Buluşma süresi:30 min
Buluştuğu tarih:2017-07-25
Cost:€ 1
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Active
Anal:Not available
Göğüs:Natural
Extraball:Only one allowed
Fotoğraf:Real picture
Nerden başlasam bilmiyorum ama not vererek gidicem. BU KIZI KAÇIRMAYIN DERİM.
Ajans:10 hızlı dönüyor
Güzellik:7,5 çok güzel bir kız beklemeyin ama çok kötü değil. Önemli olan işlevi)
BJ : 10 ben hayatımda böyle birşey görmedim. Resmen yaşıyor sizi kendinizden geçiriyor. Swallow var. Cim yaptım.muhteşem bir BJ
Sex: siz ne yapmaya çalışırsanız anlıyor be hemen yapıyor. Sex sırasında aktif. Hadi yapta git gibi davranmıyor.
Oda : 10 derli toplu odası var. Banyo ve havlular temiz.

Kısacası mutlaka deneyin. Böyle bir bj hayatınızda yaşamazsınız.

Thank you for All Dasha) "Rabbit)"
2017-07-25 Client: Marco
: 9.5
: 8.0
: 5.0
Meeting country:Greece
Buluştuğu şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-19
Cost:€ 140
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:Yes
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Impressive young woman whenshe appeared on high hills 1.85 m at least and a long white dress. Scarlet Johansson in a better edition! Very beautiful russian face, amazing tits and very long hair. She has some extra kilos around the waist but I was not really bothered ibecause of her long legs. Personality is nice and smiley. Her strong point is her breasts, amongst the best I have ever seen around. Oral is ok with a lot of use of her hands. She takes care of her hygiene. Sex is gfe do not expect her to be very horny and she is able to come herself several times. Easy to fall for her, not recomended to non expert mongers! :) Would definitely repeat for this price.
2017-07-25 Client: zanoalisavas
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-25
Cost:TL 600
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
tam anlamıyla kız arakadas bulusması yasmank ısıtorsanız mutlaka denemenız gereklı dıger 2 kısınınde dedıgı gıbı cok genc ve ıyı bır kız sızı mutlu etmye calsıyor, oralı cok cok ıyı dılıyle sızı delı edıyor sadece oralı ıcın bıle vıtaya gıdılır.doggyde cok zevk alıuyor ve verıyor kontrolu ona bırak belını hafıf tut yeter.cok guzel bır gorusme oldu kız 10 numara bu kızı kacımayın genc guzel kaprsıssız .
Vita is very active and very beautiful young girl. she accepted all my demand. she knows man very well. i recommed to all man. her body and behaviour was perfect. She is very clean. finaly i would like to say she like to sex very well.
2017-07-25 Client: TR-fun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:In face
Cinsiyet:Brutal
Anal:No
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Flame ile dün görüştük. Resimlerinin gerçek olduğunu da onaylamış oldum bunları paylaşalım ki birbirimize destek olalım. Kız resimlerdekinden daha güzel, göğüsleri çok iyi işçilikle büyütmüş ve ilk turda beni göğüslerinin arasında tit fuck ile boşalttı. Kızımız bir striptizci bu yüzden çok kıvrak ve hareketli, bir çok pozisyonda esnete esnete ve sert vuruşlarla devam etmeme rağmen bana mısın demedi. Dudaklar çok güzel ve oral konusunda müthiş bir emişi var. Alıyor dudaklarına vuruyor, göz teması yapıyor ve hakkını veriyor saksonun. Domalttığım pozisyon da çok iyiydi çünkü kızın çok iyi seken bir poposu var bunu da yazdım kenara. Bir saat baya hard bir seks yaptıktan sonra mutlu sonlarla ayrıldım yanından. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
2017-07-25 Client: Hot-Boy-TR
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-25
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Bu güzelliği yaşamanın mutluluğu ile bu satırları yazıyorum. Kendisi resimleri ile birebir aynı hatta daha güzel diyebilirim. Çok orantılı bir vücudu var, seksi iç çamaşırları ile birleştiğinde bu görüntü çok daha kışkırtıcı oluyor. Ben kendisinden jartiyerli ve topuklu bir talepte bulundum sağolsun beni kırmadı. Hem güzel bir muhabbet oldu hem de bol pozisyonlu ve orgazmlı bir buluşma oldu. İlerleyen turlarında tekrar tekrar görmek ve bu güzelliği yaşamak isterim. Anlatılmaz, yaşanır bir güzellik
2017-07-25 Client: Cash
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Ankara
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 700
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:In face
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Sevgili tadinda bir sevisme ve birliktelik oldu.
Kondomsuz bj yapiyor ve deep yapiyor neredeyse. Öpüşme tam istediğim gibi diliyle ıslak ıslak. Kendini cekme falan yok. Istedigin yeri oksa sev yala, hic itiraz etmedi. Ama sert tarzi yok gibi. Kibar olunca hersey mümkün. Her pozisyonda sevistik, 69 bile aldim düşünün. Bence gidilmesi gereken birisi, epeydir burdaymis yakinda gidebilir sanirim. Kacirmayin derim. Son olarak mis kokulu ıpek gibi. Son derece de odasi ve kendisi temiz ve duzenliydi.
duzenli.
2017-07-25 Client: istan-seks
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:In face
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Genç kızlara bayılıyorum hem enerji verici hem de gençleştirici oluyorlar benim için :) Vita aynı şekilde genç, enerjik ve çok seksi bir kız. Resimleri ile birebir görünüme sahip, güzel bir gülüş, seksi bir yürüyüş ve muhteşem teni ile bir erkeği domine edebilecek her donanıma sahip. Bir saate ve ödediğim ücrete tamamen değdi diyebilirim çünkü çok iyi performans aldım. Ne istersem seve seve yapan ve beni mutlu eden bir kız vardı çünkü karşımda. Mekan ise Beşiktaş bölgesinde olup giriş çıkış rahat. Oda derli toplu ve Vita seksi kıyafetleri ile hazır şekilde bekliyor. Güzel bir rüya görecek olsaydım bu deneyim o rüyayı temsil edebilirdi. Unutulmazdı. Umarım tekrar görebilirim kendisini.
2017-07-25 Client: Sam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Buluştuğu şehir:Amsterdam
Buluşma süresi:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 350
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Super meeting, wonderful with Eva! When I entered her room, she was waiting for me in a sexy underwear and high heel boots. We had a few drinks together, then she went down on her knees and starts sucking my dick. What a great blowjob! I felt her warm mouth all around my dick and her hands were playing with my balls. Later she turned around and allowed me to fuck her form behind while I was fingering her great ass. She came within few minutes but wanted to continue and asked me to fuck her in the ass. That was what I was waiting for! She starts talking dirty to me and made me came immediately. We took a shower together and moved into her bed. We had a 2nd round there, nice and slow, I finally could play with her tits. I came in her mouth and she swallowed it. Great end of the great time. Thank you Eva
2017-07-25 Client: orhancemal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-05-22
Cost:TL 650
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I met like a 5 weeks ago in istanbul. fresh blonde girl with great ass. hotel was centeral in beişktas .i think it was pont.
room was clean.she was hot and yummy.you can eat her pussy with great pleasure :)
Great conversation, great oral, great massage, great sex..
She is a high class lady.
Thanks Felli, i know i have good taste :)
Hope to see you again.
2017-07-25 Client: orhancemal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Nicosia
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-23
Cost:€ 300
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
That was my first time having lesbi meeting with SUPER LESBY BANY with NİKA and i can definately say that this is the best duo ,SUPER LESBY in the world. Great team, great show, so feminine, so real and authentic that i do not know if i will ever try another duo and SUPER LESBY show . So gentlemen if your fantasy is 2 ladies at the same time do not spent your time searching and trying as i have made many times till now. No possibility for disapointment. What you will not find to NİKA you will find to BANY. All services are real . But the massage in between extraballs is of the outmost quality. This SUPER LESBY is one stop shop! they offer anal but ı didnt have time for anal I had enough pussy for this time :)
2017-07-25 Client: orhancemal
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Nicosia
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-23
Cost:€ 300
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
That was my first time having lesbi meeting with SUPER LESBY BANY with NİKA and i can definately say that this is the best duo ,SUPER LESBY in the world. Great team, great show, so feminine, so real and authentic that i do not know if i will ever try another duo and SUPER LESBY show . So gentlemen if your fantasy is 2 ladies at the same time do not spent your time searching and trying as i have made many times till now. No possibility for disapointment. What you will not find to NİKA you will find to BANY. All services are real . But the massage in between extraballs is of the outmost quality. This SUPER LESBY is one stop shop! they offer anal but ı didnt have time for anal I had enough pussy for this time :)
2017-07-25 Client: Max25
: 9.5
: 9.0
: 7.0
Meeting country:Czech Republic
Buluştuğu şehir:Prague
Buluşma süresi:120 min
Buluştuğu tarih:2017-07-23
Cost:€ 210
Öpüşme:0
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Active
Anal:Yes
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Послал СМС этой шлюхе и не пожалел. Сосет замечательно, с проглотом и покорностью какой-то. Вообще ведет себя покорно и заискивающе, обращается на Вы, отлично говорит по-русски. Очко немного раздолбанное, видимо в жопу часто имеют, но это ее не портит. Она так задницей член как-бы засасывает, что только держись, чтобы не кончить быстро. Через пару минут после того, как я вынул член у нее из задницы она уже сосала, так что я два раза успел. В- общем, классная шлюха, рекомендую, когда будете в Праге
2017-07-25 Client: Alex4e
: 8.0
: 9.0
: 8.5
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Nicosia
Buluşma süresi:30 min
Buluştuğu tarih:2017-07-18
Cost:€ 100
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Only one allowed
Fotoğraf:Real picture
Lika Glyka is a mature lady of mix breed (Russian & Oriental traits) and has a well-kept body. She must be in her mid-thirties and has plenty of field experience, which she makes you feel it with everything that she does on you. She is a highly reviewed lady and her capabilities and achievements are extensively mentioned throughout her list of field reviews that many fellow punters had the opportunity to test on her. Other positive characteristics of her are her politeness, friendliness, cleanness and readiness to make new friends.
Her oral is offered without and the sky is her limit, meaning that she can perform to the very end if you wish. Her service is distinguished for her wetness, passion and her unforgettable deep throats. She definitely has the right mouth size for this sport, and she does not seem to mind being pushed to her limits. Her oral treat definitely compensates you for her unimpressively small tits.
Her honey pot is highly recommended for a thorough inspection and intense testing and she can deliver unforgettable memories in any position. She performs great on the saddle as a cowgirl and she seems to enjoy bumpy rides and being hammered deep from the bottom while she retreats on your "saddle".
Her overall performance, appearance and attitude is positive and she rightfully earns high marks. Keep it up Babe!!
2017-07-25 Client: gerek
: 10.0
: 8.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Ankara
Buluşma süresi:60 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-22
Cost:€ 180
Öpüşme:Without tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Haftalardır baktığımız siteden sonunda birini çağirdım.

Denendi test edildi ;) gayet iyi sonuçlar.

Detaylı anlatayım. Cumartesi gece 3 gibi pavyonda oturuken azmalar başladı. Bu siteden 3 tanıdığımın deneyimi olmuştu. Biri hüsranla ikisi gayet iyi sonuçlanmıştı. Saat üçten dörde kadar ankarada outcall kabul eden herkeslere mesaj attım durdum, sabah 5 için iki saatlik eve outcall istiyorum diye. Kimse dönmedi o saatte tabii. Sonunda Sophia isimli numara cevap verdi : bu saatte kimse yok diye. İngilizce yazmıştım ingilizce cevapladı.
Ardindan aynı numara Vikanın foroğraflarını gönderdi. 1200+taxi istedi. Benim ve evimin fotolarını istedi. Anlaştık. 5 buçuk gibi adresi gönderdim gel dedim.
Üstüne bir de sokağın görüntüsünü istedi. Neyse bu önlemler işlerini ciddiye aldıklarını gösterdiği için hoşuma gitti. Menejer az sonra gelecek yazdı en son. 5 dakika sonra fotoların aynısı olan Vika geldi. Geldi iki dakika soluklandıktan sonra gayet içten ve tatlı bi şekilde sitem etmeye başladı. Neden bu saatte istedin. Beni bu kadar yorgunken deneyimleyeceksin diye bi süre azarladı. Bu saatte uyunur sex yapılmaz falan filan. Beni böyle tanımanı istemezdim. Normalde şöyle iyiyim böyle iyiyim falan anlattı. Böyle konuşunca tamam dedim yatakta bi halta yaramayacak bi kere yapıp nasıl az ücretle gönderirim diye düşünürken, yatakta bir coştu hatun. İnsanın kırk yıllık sevgilisi, karısı böyle istekli blowjob ve rimming yapmaz. Bayaa iyiydi. Ücreti peşin istememiş olması da şık bi haraketti.
Şimdi en mantıklı haraketini anlatıyorum... iletişim daha rahat kurulsun diye genelde iki saat alırım. İki saate de sohbeti, oynaşmaları ve iki postayı sıkıştırır gönderirim. Eski kalemlerinizde Multiple times allowed a alışkın olmadığımızdan bana anca iki saat iki posta yetiyordu. Vika ile ilk postayı oralla (ki hepsini yuttu yaladı) ve rimmingle bitirip sigara yaktık. ( ilginç olan bunları ben talep etmedim o da sormadan girişti rimminge ve cim e) kalite farkı. !
Başka hatun olsa vakit geçirir ölü gibi yatar da gelmişken o iki saatin parasını çıkartır ya Bu ne yaptı. Kalite işte ! Ben hiç bir şey demediğim halde ; Sen de yorgunsun ben de yorgunum. Gel bi saat al beni de uyuyalım dedi. Başka zaman düzgün bir saatte otele gel acısını çıkartalım dedi. Yorgunluktan ve bi posta boşalmışlığın verdiği huzurla bu teklifi havada kabul ettim ve kalan 20 dakikayı da ikinciye harcayıp bir saatlik ücretini taktim edip taksisini çağırdım...
Bu arada bir dahakine otele gitmeyi düşündüğümden sordum detayları. Her müşteriden sonra yatak örtülerini değiştirdiğini ve mutlaka duş aldığını söyledi. Ne kadar doğru bilemeyiz tabii ama denenebilir. Bu kıza bir daha giderdim vücut, muhabbet, samimiyet ve servisler (öpüşme dışında) harika ama diğer hatunları deniycem sanırım. Neticede bendeki bu siteye olan ön yargı geçti ve yolu açıldı. Ücretler evet çok pahalı ama bu kaliteli hizmet hakediyor. 350 400 liralık 5 yıldızlı ankaranın en havalı otel ücreti de içinde.
2017-07-25 Client: TRUEPAS
: 9.0
: 10.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Buluştuğu şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 270
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Brutal
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Μέσα σε τόσες κριτικές θα ήθελα να γράψω και εγώ δύο κουβέντες για αυτό το κορίτσι, αφού συμφωνώ με τους περισσότερους συναγωνιστές. Ξεκίνησε η φάση με παθιάρικα φιλιά και με απαλές κινήσεις κατέβαινε προς τη περιποιημένη πίπα. Την είχα έτοιμη κιόλας, μου έβγαζε πολύ κάβλα αυτό το πλάσμα. Ακόμα και τώρα βλέπω το μέτωπό της να κινήται μπρος-πίσω. Μια μικρή παύση, και ξεκινήσαμε το γαμησάκι μας που κατέληξε πάλι σε εξερετική πιπούλα.
Αυτό το κοριτσάκι μου έφτιαξε την βραδιά!
2017-07-25 Client:
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Netherlands
Buluştuğu şehir:Amsterdam
Buluşma süresi:1 min
Buluştuğu tarih:2017-07-21
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Passive
Anal:Yes
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
This girl is a true GFE, in all possible ways! This very friendly and beautiful girl welcomed me in a wonderful blue dress and we directly started kissing. Wow! The passion she has, she is so horny and sensual. I enjoyed every minute of this date and i sure want to meet with her again. The only possible point of criticism turned out te be.that her bed was a little too small! But we had enough space to enjoy ourselves ;) Highly recommended!
2017-07-25 Client: Papadopol
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Nicosia
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-25
Cost:€ 120
Öpüşme:0
Oral seks:With condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:Yes
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Eva is a beautiful young polite girl. She is better looking than shown in the photos.
Her natural breast has a perfect shape. She is active in sex and tries to please the customer. She has all the potential to be a professional escort.
Her English is very good to communicate.
The flat is clean and clean.
Thank you for the nice time I had with you. See you next time.
2017-07-25 Client: Luc
: 1.0
: 1.0
: 3.5
Meeting country:Greece
Buluştuğu şehir:Athens
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 120
Öpüşme:0
Oral seks:Don't know
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Passive
Anal:No
Göğüs:Don't know
Extraball:Only one allowed
Fotoğraf:50% fixed in Photoshop
Γνωρισα την Κατερινα απο το γραφειο και την εδιωξα στα 5 λεπτα. Ρωσιδακι που κανει αρπαχτες, σιλικονατα χειλη και βυζια που δεν ηθελε να προσφερει τις υπηρεσιες που αναγραφοινται στο σιτε της.

20 ευρω ταξι που μου τα χρωσταει το γραφειο για την κοροιδια.
2017-07-24 Client: wangombe
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:TL 650
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:In face
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Merhabalar Beyler,

Lütfen herkes objektif yorumlarını yazsın ki biz de doğru kararlar verelim. Ben şahsen yorumlara çok önem verip tercihlerimi o yönde yapıyorum.

Gelelim Nemmi'ye...

Kendisi resimlerdeki gibi güzel ve seksi bir kız. Gayet neşeli, pozitif ve çok tatlı. Sizi rahatlatmak ve mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Gitmeden öne Motoboy'un tavsiyesine uyup ufak bir hediye ile gittim ve çok sevindi. Böyle ufak jestler ilk başta aranızdaki ilişkiyi başlatmada çok yardım ediyor ve eğer bir centilmen gibi davranırsanız karşılığını Demmi fazlasıyla veriyor.

Vücudu tamemen bir rus güzelliği. Göğüsleri, kalçaları ve bacakları harika. Ayrıca dalgalı saçları da sizi etkiliyor.

Özetle seksilik ve tatlılık bu kızda vücut bulmuş diyebilirim. İngilizcesini de geliştirirse tam bir Tanrıça olacak. Demmi'yi kesinlikle öneriyorum, mutlu ayrılacağınıza eminim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Demmi is a mixture of cuteness and hotness. Her body is an art of Russian beauty. Her boobs are natural, her ass, legs and her skin are perfect. Besides she has great curly hairs. She is so hot and also very sweet. I definitely recommend her and you will be happy with her %100 sure. If she improves her English, she will be a Goddess.

Thank you Demmi, it was a pleasure to meet with you :)
2017-07-24 Client: mimmortal
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Ankara
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-21
Cost:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Brutal
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Ivy kadar seksten gerçekten zevk alan bir eskort tanımadım. 3 defa gittim her defasında beni kendine hayran bıraktı, şehre her geldiğinde kendisini ziyaret edeceğim. Gidin ve kendinizi O'nun kollarına bırakın, bunu kesinlikle tavsiye ediyorum beyler. (YORUMLAR VE PUANLAR BENİM AÇIMDAN GERÇEKTİR VE ABARTI YOKTUR)

I never met a escort whom really enjoys sex like Ivy. I visited her 3 times and each times she has admired me to herself. I will visit her everytime when she comes to my city. Go to her and leave yourself to her arms I recommened certainly guys.
2017-07-24 Client:
: 9.0
: 8.0
: 9.0
Meeting country:Netherlands
Buluştuğu şehir:Amsterdam
Buluşma süresi:15 min
Buluştuğu tarih:2017-07-20
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:Not available
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Good lord this girl is good !
Very friendly , very service aimed ,very well mannered
good mood , a laugh , a smile , and very horny when you want her to be.
Horny on request , haha , I like that
Great blowjob , great c.i.m
CU soon

2017-07-24 Client:
: 4.0
: 7.0
: 4.0
Meeting country:Netherlands
Buluştuğu şehir:Amsterdam
Buluşma süresi:15 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 200
Öpüşme:Without tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Passive
Anal:Not available
Göğüs:Natural
Extraball:Don't know
Fotoğraf:30% fixed in Photoshop
Very mixed experiences with this agency +31644115507.
Some good some bad.
This one bad.
The girl has no feeling for service or whatever is needed to be
a golden angel.
Talks and acts like a robot.
No of my very simple request were understood.
Cleaning my friend all the time with some kind of anti whatever stuff.
A complete waste of money.
Dont do it guys !
2017-07-24 Client: cetinyasar
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1.5 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:TL 900
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
resimlerden cok daha guzel bir kiz bana yasi 22 den bile genc geldi cok taze fresh cok diri vucutlu otel mecidekoyle besiktas arasi srmli otelde kaliyor, karsilma otele giris cikis problemsiz .arzuladigim isteigim gibi siyah ic camasirlariyla kapiyi acti cok fazl muhabbet etmeden olaya daldim ilk posta oral sexte patlatim. 2ci posta hemn pesine misyonerde goz kontagi ile ayni anda bosaldik bu baya iyidi 3 posta doggyde biraz sert ve uzun surdu.kiz cok iyi diyetli ve mutlu etme odakli cok genc ve yeni. gf kacirmayin derim yeni gelen kizlar gitmekte herzman fayda var.winkwinkwink
2017-07-24 Client: MPower
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Buluştuğu şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 160
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I recommend Sara’s services. The pictures are not too classic like others, but she is more beautiful and wonderful in life. You will be impressed by her unique poses. At least she did that to me. By the end of the session I was feeling satiated. And that’s what I needed.
2017-07-24 Client: Papadopol
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Nicosia
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 12p
Öpüşme:0
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Thank you beautifully expensive is a girl who deservedly warrants to go to take and visit her, she is a very clean girl and always keeps you in a pleasant tension I will come back kiss you
2017-07-24 Client: dolphine
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Ankara
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Ankara seyahatimi renklendirmek ve unutulmaz kılmak için bir macera ararken Cat'in profiline denk geldim ve randevuyu ayarladım. Resimleri ile birebir hatta daha güzel bir kız, servislerini severek yapıyor ve seks sırasında zevk alıyor. Oral konusunda becerilerini sergiledi diyebilirim, dilini çok iyi kullanıyor. Cat'in seksi vücudu ise bütün pozisyonlara yakışıyor yine de favorim domaldığı pozisyonlar oldu çünkü çok tatlı bir kalçası var. Özetle aklıma kazınan bir deneyim oldu. Umarım ileride yine gelir ülkemize. Öpücüklerimle
2017-07-24 Client: SamirAmir
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Buluştuğu şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 160
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Violeta will make you feel passion and pleasure, she will make you feel all the things that you haven’t felt in a long time. She will teach you new things and she will give you her undivided attention. All you will have to do is sit back and relax and let her cater for all of your requirements.
2017-07-24 Client: BurtNorton
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Buluştuğu şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 160
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Active
Anal:Yes
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I would not have believed in flawless beauty with great experience, skills in sex if I had not met Kira in my life. She was breathtakingly beautiful and equally adept with her job. Guys, you must visit her. Thank you soooooo much Kira. :)))
2017-07-24 Client: crassy
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Ankara
Buluşma süresi:30 min
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 100
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I think she is one of the best girl in Ankara in these days. Blonde hair with blue eyes very nice. Easy to communicate. Agency really good and quick answer. hotel the same green one in the center without parking problem and enterance problem. I agree with the others she was more beautiful than her photos. She should change her photographer. Services very nice. Beautiful curvy ass and nice lips. You will love to kiss her. Thanks honey.
2017-07-24 Client:
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Buluştuğu şehir:Amsterdam
Buluşma süresi:1 min
Buluştuğu tarih:2017-07-21
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Don't know
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Very kind girl, you get a really good treatment and she is a perfect gfe!
We meet again, because she cares about you.
Perfect body, large cup size!
Her girlfriend is also very nice.
See you soon.
2017-07-24 Client: kasapali
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-20
Cost:TL 900
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Brutal
Anal:Yes
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:30% fixed in Photoshop
geçtiğimiz aralık ayında gitmiştim. geçen hafta 2. kez gitmiş oldum. çok atesli kız. hiç bir şeye itiraz etmiyor. çok tatlı da ingilizce konuşuyor. kız yüz olarak çok güzel değil ama vücut ateş ediyor adeta; memeler ve dudak silikon olsa da.

servisleri ve vücudu beğenilen latin stili bir kız var berta, bu kız ile anal anlaşmıştım, duşu alıp yanına gidince kızın ben bu aletle anal yapamam demişti. son zamanlarda da 2-3 kız anal yapmamıştı benimle benim alet yüzünden. hatta vika diye çok genç bir hatun var baya kavgalı ayrılmıştım yanından (sözlü biraz atıştık yani, en başta söylememişti çünkü yapamayacağını). şuraya geleceğim, ben bu hatun kızımızı king size (natasha diye bir hatun vardı aynı petra kvitova, onun tabiri) sikimle ayakta, yerde, yatakta feci şekilde götünden sikmiş bulunuyorum. bana mısın demedi ve çok keyif aldı.

şunu da eklemesem olmaz; rimming severim baya, başkalarına öyle yapıyorduysa diye de başta öpüştüğüm için pişman olsam da, götümü bir yalattım bu hatuna, aklım şaştı, dilinin yarısı soktu adeta dondurma yalar gibi.

bu hanıma kızımıza bir kere daha giderim ama şarjörün dolu olması lazım. hakkını verebilmek için de baya da sapıklaşma derecesinde azmış olmam lazım. yoksa hatunun vakti benim de nakdim boşa gitmiş olur.
2017-07-24 Client: red-nights
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Just back from a very interesting meeting with Diana. Her services were out of this world and Diana was superb. I've never seen a lady like her.
Looking forward to my revisit, but next time will ensure I have more time.
If you're feeling stressed guys this is the lady for you.
Çok güzel ve ilginç bir buluşmayı henüz bitirmişken hemen yorumumu paylaşmak istedim. Bu güzellik bu dünyadan olamaz, yok böyle bir afet diyebilirim. Daha önce böylesini görmemiştim.
Tekrar ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum fakat bir dahaki sefere daha uzun süre alacağım Diana'yı.
Stres atmak ve rahatlamak için şiddetle tavsiye edebileceğim birisi. İnsana tüm dertlerini unutturur.
2017-07-24 Client: mmg
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Ankara
Buluşma süresi:1 nights
Buluştuğu tarih:2017-07-21
Cost:TL 3100
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Brutal
Anal:Not available
Göğüs:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Şimdi bir önceki yorumumda çok sahte yorum var demiştim ya o konuya geleyim. Ankara’da işim var gitmişken bi kaçamak yapayım dedim bakıyorum yorumlara ( vikaya yapılan yorum için söylemiyorum o yorum gerçek bir yorum bence) biri diyor ki hatun şöyle böyle. otel şöyle. Hangi otel olduğunu yazmıyor. Mesaj atıyorum hangi otelde kalıyor diye ses yok gitmemiş görmemiş yapmayın kardeşim her neyse o yüzden yorum yazıyorum.
yaşım ve işim gereği çok hatun gördüm. Sapla samanı ayırabiliyorum. Bu hatun başka . Kendisi benim zaten Ankara’ya gittiğimde kaldığım otelde kalıyormuş sorun olmadı. Otel s. Ankara’daki en iyilerden malum. Onu geçtim.

Ben dedim ki gene outcall 1 gece. Eyvallah dediler. Hatun tam vaktinde lobide oradan aldım. İlk bakışta fiziği konusunda fikir veren bir kıyafeti yoktu. Benim de bunlara dikkat edecek durumum yok. Saat 3 te toplantıya girmişiz hatunla 10 da buluşalım demişiz. odada olmam lazım otele döndüm kan ter içindeyim saat 10 a 20 falan var neyse üzerimde takım elbise kravat falan çok şaçma bir durumdayım migrenim var kafan patlıyor iki ilaç içmişim işe yaramamış . her neyse çıktık benim odaya hatun dedi bira içer misin ? ‘’ne oluyo a.q.’’ dedim benim odamda benim mini bardan bana içki ısmarlanıyor alkol almam ama bazen 1 bira içerim. ama kafam fena ilaç almışım. içemiyecem. dedim ‘’..eksik olma sen iç ben ağrı kesici aldım.’’ Hatun içiyor neyse vodafone gibi adamsın üçün beşin hesabını yapma dedim kendi kendime ama ortam sanki seks işi değil de hatun beni gel iki lafın belini kırak diye çağırmış gibi bir pozisyona dönüştü kendi kendime dedim 2. Görüşmede bana ‘’… sana kelle kırdırıyim mi *’’ falan der herhalde bu hatun öyle sıradan bir durum dedim olm tamam bu sefer işin içine ettin
Derken hatun birayı bitirdi o kız arkadaş modu gitti femme fatal geldi. Hele bira içince oluyormuş onu anladım. rahatlaması lazımmış ikinciyi de içim mi parasını öderim dedi dedim ayıp ettin bizim memlekette kadınlara para ödetmeyiz yuvarla .
Resimlerden daha genç Yüzü gayet güzel Vücut muhteşem. Göğüsler silikon ama usta işi. Bel ince. popo nefis. Bacaklar ince ve çok düzgün. ben ince hatun severim ince sevmeyenlere uymayabilir ama gerçekten fiziken çok güzel hatun sporcu çok fit . Görüntüsü harika tek kelime ile. Tek sorun dudaklar silikon. öpüşmesi çok keyifli değil ama onun dışında her şey ten rengi falan çok güzel . servisler baya baya iyi İngilizce yeterli hatun profesyonel bu işlerde . baya kalite bir hatun otelin önüne çıksın sıra olur.
Ha şuda oldu 4 saat sonra vika ben gideyim falan demeye başladı eyvallah dedim üstün performans nedeniyle sana izin ama aklınızda olsun 1 gece işi burada da sakat.
Rahmetli ismet abimizin deyimiyle yaşlı kötürüm amcayı getir 1 saatte iki posta gidip sevinçten yürümeye başlamazsa gel yanıma.
POLYA için alman orta saha demiştim kalitesinden endişe edebilirsin ama performanstan asla . Vika da Brezilyalı forvet . bir maç yatar bir maç üç tane atar. Utanırsın Performansından endişe edebilirsin ama kaliteden asla. Bira içmesine izin verin işe yarıyor.
Peki bir Arina mı? Yok değil hala değil o, ortamı ısıtan, sevecen tavırlar yok, fazla samimi olmuyor hatun ağır takılıyor biraz.

thanks honey you are stunning hope to see u again
2017-07-24 Client: mmg
: 8.5
: 10.0
: 8.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 nights
Buluştuğu tarih:2017-06-22
Cost:TL 4000
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, swallow
Cinsiyet:Active
Anal:Yes
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Tarihi salladım haziran ortası olabilir hatırlamadım. Şimdi ağalar durum şu normalde yorum yazmıyorum arina için bir istisna yapmış ve vakti zamanında yazmıştım ama oldukça çok sahte yorumlar var. Polya için söylemiyorum olayı bir sonraki yorumumda bir yere bağlıycam onun için söylüyorum.
Ben outcall alırım takıntılıyım incall işine girmem kimsenin mekanına gitmem deplasman takımı değilim evimde daha iyi oynuyorum. Bir de 1 - 2 saatlik almam 1 gecelik alırım. Fakat 4 saat sonra falan hep de şu sorun ortaya çıkar hatun bir noktada ben gidebilir miyim ? Uyuyamam seni de uyutmam horlarım falan deyip mırın kırın eder. Sabaha kadar kalan pek olmaz genel de ben de tercih etmem ama bana bağlıdır gerekirse kal derim veya zamanında bunları menajerine söyleseydin falan derim.

Neyse şimdi polya ile de bu şekilde konuştuk. Sabah 7 ye kadar bende kalacak. Geldi baktım ufak tefek genç. Ancak 19dur yani. Şaşırdım. Bu kadar genç beklemiyordum. Neyse vakit problemi yok oturduk. İngilizce yok Türkçe çok az. Ben kendisine bakıp gülüyorum. yani çok genç falan diye. Bişeyler dedi anlamadım telefonda tercüme ettik baktım meğer sen ne gülüyon değişik diyormuş. Bak . deplasmanda hatun dakka 1 gol bir doksana taktı. Ben erken gelen gol yüzünden dağıldım. Ne yapsam diyorum . kapının önüne koysan olmaz gençliğine ver diyorum olmaz. Gel dedim gel yatağa ben sana göstericem zaten ufak tefek.

hatunun göğüsler baya ufak , beden ince , kalçalar güzel ,. dar bir hatun. ten rengi harika saçlar muhteşem . ama öyle manken güzelliği veya fiziği yok bunu bilerek gidin. fakat hepsinden önemlisi son derece profesyonel. hiç kaytarma yok. Belirttiği servislerin hepsini eksiksiz uyguluyor Tam bir makine tutarlılığında. Anlamadım ve şaşırdım. İşini bu kadar iyi yapan birini görmedim. 1-2-3- seans hatun gık demedi. Bu sefer dur diyecek bekle diyecek diyorum yok arkadaş tam bir görev adamı nasıl diyeyim tam bir alman orta saha oyuncusu. 90 dakika maçın içinde.

Hatta şu oldu. Dedim ben uyuycam artık. bekliyorum gideyim diyecek ama yok kıvrıldı yanıma yattı hiç itiraz yok. Ben gece bir ara uyandım yatakta dönerken onu da uyandırmışım bana baktı seks ister misin dedi dedim yok anam yok ben bittim senle başedemem yat dedim. Sonra alışkanlık sabah altı da uyandım o da uyandı gene seks ister misin dedi. Dedim aq bu ne kendi odamda seks kölesi haline geldim. Gel dedim gel bu sefer sen istedin. Yok arkadaş gene makine düzeninde eksiksiz servis.

Sonra ben gene tam dalıcam baktım hatun yok. Kafayı kaldırdım merkit gibi bi sağa bir sola hatunu arıyorum hatun duş almış saat 7 ye 2 var benim kalkmamı bekliyor tam 7 de söylediği gibi gitti . çok acayip ben bu yaşta bu kadar profesyonel işine bağlı birini daha görmedim.

Ha bir arina mı ? değil arina açık ara başkadır. Öyle bir konuşur güler ve davranır ki buranın kralı benim dersin şimdi gelsin şimdi işi gücü bırakır giderim o ayrı


thanks for all plya

2017-07-24 Client: savasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-06-19
Cost:TL 1200
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I visited her 3 weeks ago in istanbul when she was here.
She is the real girl on photos and has a very soft skin that you always like to touch. I booked for two hour but did not want to leave the room as i feel deeply that she is like my real gf, would not tell you more about how she does services but i can say totally satisfied about all services.Definitely will visit again.
2017-07-24 Client: savasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1.5 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-24
Cost:TL 900
Öpüşme:With tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:Yes, spits it out
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
The girl is super in all details. staying around besiktas hotel name is srmli:)
1. She is more beautiful than the pictures.
2. Her body is like pictures = model.
3. She is very clean and well smelling and she enjoys licking both active and passive
4. When I finished at her mouth she continued to lick my dick, moving her tongue round and round
4. I fucked her face to face, doggy and she also fucked me. She does not say no. When I was fucking her from behind, I also beated her. Definitelly she enjoyed that.
5. She is very young and healthy, not getting tired, enjoys fuck.

All in all, I fucked a baby girl, a little shy, but with a lot of energy.

Excellent value for money, if you want to fuck with a young and healthy girl, do not hesitate.
2017-07-24 Client: mario
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Buluştuğu şehir:Larnaca
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-21
Cost:€ 100
Öpüşme:0
Oral seks:With condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:No
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I had a meeting with Lorena at a nice discreet location. she is the girl in the photos which are recent. She is petite with a nice body. She speaks English and she is very friendly and pleasant . She is young but she knows how to make her job and she enjoys it. she does not waste your time or looking to get get reed of you before your time is up. I am very satisfied by this meeting and would repeat with pleasure.
2017-07-24 Client: fevernova
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Buluştuğu şehir:Istanbul
Buluşma süresi:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-22
Cost:TL 650
Öpüşme:Without tongue
Oral seks:Without condom
Ağza gelme:No
Cinsiyet:Active
Anal:Not available
Göğüs:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
bostancı daki malum otelde öğleden sonra görüştük. göğüsler doğal ve diri her türlü pozisyona geliyor. bj si on numara. fotodakinden daha güzel kız. tekrar gider miyim? evet

Back to Top