le recensioni

Recensioni di: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2018-04-22 Client: r2rule
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-21
Costo:€ 450
Bacio:0
Pompino:Don't know
CIM:No
Sesso:Passive
Sesso anale:Not available
Seno:Don't know
Extraball:Don't know
Foto:Not that girl
bulutuğum kız net bir şekilde bu değildi. alakası yok. daha ortalama bir kızdı ve hiç ingilizcesi yoktu. anlatamadım bir türlü derdimi. vedalaştım çıktım hemen.
2018-04-22 Client: murat19077
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2017-10-19
Costo:TL 700
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
denızeyı gecmıste 2 kez zıyaret ettım sıtenın eskılerındendır kendısı , servısleri genel olarak ıyı , yatakta kendısını verıyor opusmekden kacmıyor kısaca fazla sınırlaması yoktu dıye hatırlıyorum, guzellıge gelırsek cok uzun bır kız yatakta kıvrak olmasını engellıyor bu durum , bıraz hantal ,yuz guzellıgı ıyı, vucut ıcın aynı seyı soyleyemem bıraz orantısızlık var genel olarak benım ılk 3 ume gırmez ama gıttıgım ıyı kızlardandır ve sıtede bırcok kızdan ıyıdır kendısı tavsıye ederım degerlendırmeme gelırsek
cınsel munasebet 9
guzellık 9
vucut 8
servıs 9
opusme 9
ıletısım 9
2018-04-22 Client: Markolap
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:3 hours
La data dell`incontro:2018-04-21
Costo:€ 450
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:In face
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Laura is exactly as in the photos. I was surprised with her soft fresh skin and her charming lips. We communicate extremely well to understand each other. She is truly a princess and will treat you like a prince. I came for one hour but changed my mind to 3hours when i saw her. Take care of her very well. My princess
2018-04-22 Client: Sting
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Netherlands
Citta' Incontro:Amsterdam
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-22
Costo:€ 300
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Brutal
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
This is a short poem for the beautiful Margo:

Queen Margo

She's called the red haired queen,
By her lovers who pass between

Because she can make any man feel like a king,
To serve her is the highest calling

Tall, slender and proud as a queen should be,
Any man would gladly bend her his knee

Her magnificent derriere sits on the throne,
Visit Margo now, do not postpone




See you again soon!

2018-04-22 Client: murat19077
: 9.0
: 8.5
: 9.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:TL 650
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Average
Sesso anale:Not available
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
resımlerdekı kız degıl bunla ılgılı fıkrımı yorumun sonunda soyleyıcem ,ılk olarak kötu nıyetlı bır kız degıl kesınlıkle servıslerdede elınden gelenı yapmaya calısıyor ama bazı meslekler vardır uygulayan kısıye pek uymaz bu kızda o grupta asırı hıjyen takıntısı bır sure sonra modu dusuruyor ve fazla cekıngen guzellık olarak tatlı dıyebılırım acıkcası ben 1 saatlııgıne ayarlamıstım ama ılk seanstan sonra yarım saat kalmamın daha uygun olacagını dusundum dogal olarak bunu menajere ılettım bunun ustune aradakı farkı gerı odeyemeyecegını soyledı daha oncede bırkac defa basıma geldı bu ve hıc sıkıntı yasamamıstım bu konuda zaten olması gereken bu seansı yarım saatlık yapmak ıstıyorsanız bunu menajere ıletırsınız odedıgınız farkı gerı verıp cıkarsın herneyse kısaca cok memnun kalmadım kız ıyı nıyetlı olsada menajerle yasadıgım bu olay yuzunden bır daha adı sanı duyulmamıs ajanslarla ıs yapmamaya karar verdım ayrıca söyle bır konu var ajansın resımlerı gercek degıl tek bunun da degıl resmı onaylanmıs olarak gozuken kızların 3 te 1 gercek resım kullanmıyor artık ,benım bıldıgım bu ajanstan baska cılek ajans elıt ray gıbı ajanslar fake resım kullanıyor gecmıste bende bırkac kez gıttım bunlara bazılarına kızı begenıp gırdım bazılarına kapıdan gerı dondum ama her ne kadar kızlardan memnun kalsakta bunlara para kazandırarak ajansların onaylı gozukup fake resım kullanmasını tesvık edıyoruz bunun gıbı ajanslar sıtede barınırsa verıfıed olayının bır anlamı kalmayacak ve sıte onaylı gozukup fake resım kullanan ajanslarla dolacak kısaca güvenıp gercek resım kullandıgına emın oldugunuz ajanslardan sapmayın ,
2018-04-22 Client: Jonjon18
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione incontro:Cyprus
Citta' Incontro:Limassol
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-21
Costo:€ 100
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:Not available
Seno:Natural
Extraball:Only one allowed
Foto:Real picture
This young lady is an absolute delight! She is stunningly pretty, with an amazing body and a smile that lights up the room. She genuinely enjoyed our time together almost as much as I did! Treat her nicely and she will repay you 10 times!
2018-04-22 Client: avcibey
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-21
Costo:TL 700
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Diğer kızların muadili var ama bu kızın yok. Piyasaya renklilik katti. Vücudu harika müthiş bir kalçası var. Ingilizce çok iyi. Uzun bir DT performansi sergiledi blowjob ını begendim. Sikisirken olaya kendini veriyor. Muhabbeti de çok iyi. Bizim millet hakkında efsane tespitleri var. Bizim burda siktiğimiz kızlar genelde tek ırktan bu hatun melez. Melezin tadı ayrı güzel oluyor .fiyatı da diğer kızlara kıyasla makul. Özellikle full servis olduğunu da hesaba katarsak. Bu arada jartiyeri topuklusu mevcut. Hatun hazırlıklı gelmiş.
2018-04-22 Client: smart30
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-16
Costo:$ 200
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Beyler, sorunsuz ve güzel bir kız derseniz bu güzeli kızı denemenizde fayda var. Tavsiye edilir...memnun kalarak ayrıldım.
Ben özellikle yüz güzelliğine hayran kaldım,, göğüsler iri ve vücut orta...
2018-04-21 Client: gumusok
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Bursa
Duranta Incontro:2 hours
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:TL 1250
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Out call olarak zamanında geldi. İletişim problemi yok, ingilizcesi iyi, resimlerinden daha güzel bence. Sitede cok daha güzdlleri var ama benim için önemli değil. Sexs de aktif, Bitsede gitsek havası oluşturmuyor. 2 saat nasıl geçti anlamadım. Şu siteden 10 üstünde kıza gittim ilk 3 e girer. Büyük ihtimal tekrar görüşüreceğiz.
2018-04-21 Client: happycamper
: 1.0
: 1.0
: 2.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-21
Costo:TL 1050
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Passive
Sesso anale:Not available
Seno:Natural
Extraball:Don't know
Foto:50% fixed in Photoshop
Left 1 hour early, I'm sad to say it was a waste of time and money. Got pretty much nothing that was agreed upon (and I clearly emphasized certain things), and what I got was half hearted, I got a partial refund, but I still paid 1050 liras for practically nothing.
2018-04-21 Client: sallamaçay
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-02-17
Costo:TL 700
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Bir önceki gelişinde 17 şubat'ta görüşmüştüm.Çok yazmayacağım ama aşağıdaki yorumları okudum ve gittiğim için diğer yapılan yorumların gerçek olduğunu söyleyebilirim çünkü yapılan tespitler doğru.Mesela son yorumda yazan şu tespit tam isabet ; "hayal ettiğim göğüs ve uçlarına sahip silikon veya değil bence superdi kalça o biçim fizik bomba anlayacağınız Tatar Rus ortak yapımı ama Aksaray'daki tatarlarla alakasi yok giderseniz ne dediğimi anlarsiniz" .Evet kendine has bir yüz güzelliği var bir de göğüsleri gerçekten de gördüklerim arasında en iyilerindendi.Bu aralar yine gitmeyi düşünüyorum.
2018-04-21 Client: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:2 hours
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:€ 320
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:In face
Sesso:Brutal
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Laura is a real angel to spend time with. Her English is not very good but she does every other thing perfectly that you will feel like a prince with her. She is fresh and new in the job but she knows her job. I was satisfied with our meeting and i will repeat it. I recommend her. See you love. kiss
2018-04-21 Client: superbaba
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:TL 1200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
2 lovely and very beautiful girls with more than perfect bodies. They are very young and tight. They always smile and try to make their best. the only downside is they talk too much with each other. But overall they are recomended.
2018-04-21 Client: pascalnoumam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Ankara
Duranta Incontro:90 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:TL 1000
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Kız guzel. El, ayak , yüz minyon olmasına ragmen kıvrımları super. Seksi severek yapıyor. Oral iyi . Sekste aktif. Tavsiye ederim.

I recomment the girl. She is active and willing to have sex. Her figure is sexy. Attitude is also nice.
2018-04-21 Client: Pantelis8
: 1.5
: 4.5
: 6.5
Nazione incontro:Cyprus
Citta' Incontro:Nicosia
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:€ 100
Bacio:0
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Average
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Not that girl
It is a shame the way some escorts/agencies try to trick us with totally fake photos. I went to the specific girl because I liked her looks. Instead I found a 40 year old woman, very short (1.50m), in bad body shape and no matter how willing she was to earn her money, I was not in the mood to be there and participate. This fake photos party with Cyprus escorts must stop. I do not know how they trick the site and import fake profiles but it has to end. To all fellow sex comrades, please write comments to inform all of us.
Escort comment:
Good if it's true why you do not have the courage to call me you're a great liar.... We are letting the world judge who is a liar of sin that because of you the world no longer has confidence...
2018-04-21 Client: [email protected]
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:50 min
La data dell`incontro:2018-04-21
Costo:€ 140
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Very beautiful, talkative, passionate, friendly. The pictures are very accurate. She is tall with very nice body, lovely face. She is a nice person .
2018-04-20 Client: Johny_jo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:2 hours
La data dell`incontro:2018-04-15
Costo:€ 220
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
CIM:Yes, swallow
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
She is amazing as always!!! Her body is naturally pure perfect, her smile is perfect, her manners are perfect , her massage is PERFECT!!! Hope to see You soon my girl!!!!
2018-04-20 Client: vizvizari
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:TL 650
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Kiz çok ateşli bir şekilde karşıladı beni. Çok etkilendim. Kız hem güzel kokuyor hem vücudu pürüzsüz tertemiz kız. Kaliteli pırıl pırıl kız. Opusmesi de duygusal. Bence tam gfe lik bir kız. Pse gözüyle bakmadım pek. Ama ona da uyum ağlayacağını düşünüyorum. Bu arada oral ı da tertemiz. Diş batitma yok. Sapkasiz yapıyor. Güzel sesler çıkarıyor :)) İlk defa gelmiş. Umarım harcamazsiniz kızı. O ballı amı bi daha yalamak isterim.
2018-04-20 Client: Mallias
: 8.5
: 0.5
: 3.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:€ 180
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Passive
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Ημερομηνία συνάντησης δεν θυμάμαι...Αν θέλετε να διαβάσετε αληθινές κριτικές για το κομοδίνο κοιτάξτε αλλού, εδώ ότι ναναι.Σεβαστείτε τα λεφτά σας και μην τα χαρίζετε σε φόλες όπως η κυρία απλά και μόνο επειδή είναι όμορφες.
Αυτά.
2018-04-20 Client: Antonio46
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Cyprus
Citta' Incontro:Nicosia
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:€ 80
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Brutal
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Only one allowed
Foto:Real picture
Met Aida today. What a girl. Amazing services and really unique, lovely character. She loves what she does and more importantly she tries to give her client her best. I had an amazing time. Will meet her again surely. (Next time I will not get lost again cute girl :D)
Escort comment:
Hahaha thank you mr smiley all the time :) see you around ! Xx
2018-04-20 Client: Hot Date
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Ankara
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:In face
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Günü birlik Ankara ziyaretimi renklendirmek istedim ve profile denk geldim JESS çok hoşuma gitti (resimlerde sarışın olan) ajansa hemen bir mesaj döşendim ve sarışını hazırda tutun hotele geliyorum, sekreter fantezisi yapacağız. Tabii hemen hotele uzadım ve JESS'in yanına geçtim. Gözlüklü ve mini etekli sekreterim verdiğim ofis işlerini geciktirmişti ve cezalandırmam gerekecekti, odadaki masa ve sandalyenin de eşlik etmesiyle çok seksi ve ateşli bir patron, sekreter fantezisi çıkardık, güzel yalıyor ve seks sırasında iyi inliyor, finali de gözlüğün üzerine boşalarak yapınca işte budur dedim ve gururla JESS'in dudaklarına vurdum aletimi, bu vuruşa aferin vuruşu diyorum ben am bu arada JESS gibi bir sekreterimin olmasını çok isterdim, sanırım her gün onu cezalandırmam gerekirdi love teşekkürler tatlım.
2018-04-20 Client: MeHandsome
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 130
Bacio:0
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Don't know
Foto:30% fixed in Photoshop
Kapıyı açar açmaz kendimden geçtim, gerçekten mükemmel bir tecrübe oldu benim için. Hayatımda böyle yanılgıya uğramadım. Burada dürüst arkadaşlarımı sevgiyle anıyor, üç kuruş indirim için yanlış yorum yapanları kınıyorum. Bu kızı denemeyin bile.
Great girl, Have a good time with her, she deserves it
2018-04-20 Client: mr stiv
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Chania
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 180
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
ηταν παρα πολυ καλη πολυ σφιχτο κορμι φανταστικο κωλο υγρο τσιμπουκι .το δερμα τησ σοκολατιενιο. αξιζει.
Escort comment:
Thanks dear. Really appreciate. Hope see you again dear. Kisses from me!!!)
2018-04-20 Client: Delecueste
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Izmir
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-20
Costo:TL 450
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:Not available
Seno:Natural
Extraball:Don't know
Foto:Real picture
She is just a sweet GFE ..more beautiful than photos.
Always smiling and do whatever you want.good English and a talkative girl.All the services are perfect.thanks honey..
Kisa bir görüşme olmasina rağmen cok iyiydi.kiz tam bir seker kiz candy :) tam bir GFE tecrübesi yaşatıyor. Her isteğinize cevap veriyor. Fotoğraflardan daha güzel. Küçük gogus sevenler için ideal. Oral sex 10 numara..
2018-04-20 Client: tankut26
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Ankara
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:TL 750
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Oldukça kaliteli ve güzel bir hatun, karşılaması içtenliği beni çok memnun etti. Sekste sınır yok istediğin gibi yala yut güzel kız. iyi günler.
2018-04-20 Client: Tugrul34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:TL 650
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Kız harika güzellik kişiye göre değişebilir ama ben beğendim, yaşadığım en iyi deneyimlerdendi.Karşılama ilgi alaka 10 numara işini çok iyi yapıyor zamana oymama yok dikkat edin bağımlılık yapıyor benim aklımdan çıkmadı.Bakışları harika özel şeylere girmeyi sevmiyorum ama bu kız gibisi yok.

I will never forget you my good secretary
2018-04-20 Client: amkpino
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Ankara
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:TL 400
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Baktim yeni gelmis, taze gelin heyecani vardir goruselim dedim. Gencecik taptaze lolita bir kız.Vücudu çok diri.Kıvrımları çok hoş bir hatun.fotolarda bunny gibi syah body ustunde tac bisi giyiyodu, onu istedim. Giymis. Gögüsleri diri,kalçalar dolgun cilt pürüzsüz ve yumuşacık.Çok hoş bir kokusu var.Hijyenine dikkat ediyor.Amatör gibi görünüyordu ilk başta ama şahane bir servisi var. oralda baya hünerli birisiymiş bunu anladım.Gerçekten çok genç.23 yaşımdayım dedi bana o yaşlarda bencede.Doggy esnasında görüntüsü çok güzel.Göz temasını sürekli kuruyor,bu da benim en önem verdiğim şeylerin başında gelir, sonuc olarak fazlasiyla memnun kaldim
2018-04-20 Client: kangal
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:TL 700
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:Yes
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Benim ilk zenci tecrübem oldu . Kız harbi güzel. O kadar rusun üzerine çok farklı geliyor. Ingilizce british aksanla konuşuyor. Boy uzun göğüsler dolgun. Ama her şeyi geçip asıl konuya gelmek istiyorum. BU KIZDAKI GOT KIMSEDE YOK. Aman tanrım dedim. 50 cent in klibindeki kızlardan birini alıp bizim yeşil otele koymuşlar. Hocam bu götü görünce anal a ister istemez kayıyor insan. Bir postada anal kaydım. Kız inanılmaz bir şey. Götü daha da inanılmaz. Çünkü beni asıl çıldırtan şey götünün bu kadar büyük olup aynı zamanda sıkı olması. Taş gibi götü var hatunun. Götçü kardeşlerim kaçırmasın.
2018-04-19 Client: ozzzz
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Bursa
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:TL 600
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Brutal
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
I met Mira (blonde) today. She is so sexy. She has a slim body with perfect natural tits. She speaks english very well. 100% recommended. Her friend is also so beautiful. A few word for agency, fast and polite. sent the photos and they are real.

Beyler Mira (sarışın) kızımız genç güzel alımlı. ince güzel bir fiziği var. boyu uzun. güzel bir görüşme oldu, tavsiye ederim. Ajans da hızlı cevap veriyor.

2018-04-19 Client: armasar01
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Adana
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Don't know
Extraball:Don't know
Foto:30% fixed in Photoshop
Bu kızın için neden hiç yorum yok hiç mi götüşen olmadı ....................görüşenler yazarsa çok sevinirim teşekkürler
2018-04-19 Client: Barabas
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Nazione incontro:Belgium
Citta' Incontro:Brussels
Duranta Incontro:120 min
La data dell`incontro:2018-04-18
Costo:€ 400
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
I have had the pleasure of meeting Yulia for two hours yesterday evening. Pictures are legit and I found her to be even more attractive in reality. She has a beautiful smile and a great body. Her breasts are not big but I found them quite charming. She is a little quiet at the beginning (first meeting so it is only natural) but if you treat her kindly she will let go and then you're in for a treat. Same thing for kisses that are a little timid at the beginning but get better quickly if you do not rush her needlessly.Her little introduction dance was a very good start and the rest was really great. Beautiful woman eager to please in a very nice appartment, there are indeed worse ways to spend an evening. Highly recommanded and I would see her again today if I could.
2018-04-19 Client: Nxisus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 150
Bacio:With tongue
Pompino:Don't know
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Silikone
Extraball:Only one allowed
Foto:Real picture
Amberla dün görüştüm kendisi çok hoş alımlı ve seksi bir kadın sohbeti inanılmaz çok enerjik güleryüzlü tam bir gfe yaşattı desem yalan söylemiş olmam tavsiye ederim kesinlikle ileri bir tarihte kendisini tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Thx For Everything Dear

Your Soft Skinned Guy
2018-04-19 Client: casperalper
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-09
Costo:TL 700
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Memeler çok güzel olan bır kız geçen hafta ıstanbulda gıttım Bomontıde Osmanbey de bu otel mrcry bomontı sorunsuz otel kıza gelınce genç 170 boylarında vücudu sıkı tas gribi hatun kıvama getırırsenız bence her yola gelir gibi geldi bana mutlu etme odaklı s
İpler sizde yani kucaktan ındırmedim memeler hep agzımdaydı baya tersledik tabı ,iyi kız gidlilir
2018-04-19 Client: casperalper
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-01-10
Costo:TL 800
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Brutal
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
At gibi hatun hey yavrum hey odanın kapı açıldı ve ben saçmaladım ,çok sıcak kız çok sıcak yaktı beni Doggy sacını hafifçe cektim popo alev alev içi yanıyor valla kızın içi harbi yanıyordu kukusu baya dar ve yanıyor çok iyi hatun daha önce başka ısımle gelmişti çok iyi
2018-04-19 Client: casperalper
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-11
Costo:TL 800
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Fotoğraflar da ne görüyorsunuz o süprizi yok çok sade arkadaş canlısı bi kadarsa sıcak sevısken mutlu etme odaklı düzgün kız problemsız güzel sex; sevıs sarıl uyu ne ısıtıyorsan yap süper kız
2018-04-19 Client: Lee
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Cyprus
Citta' Incontro:Nicosia
Duranta Incontro:30 min
La data dell`incontro:2018-04-17
Costo:€ 130
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:Yes
Seno:Natural
Extraball:Only one allowed
Foto:Real picture
She was so fascinating. I dated her again. It was still a beautiful body. I was fascinated by her. It was a fantastic girl. I thought she was the best in Nicosia.
2018-04-19 Client: kamasutraTR
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:In face
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Diana it's a lovely name, but I have a new name for you: Sweet Diana, because you're an angel, not only because you're beautiful, and you have the most perfect and an amazing body I ever saw in my life, but because you have a great personality, positive spirit and honest smile.
I'm glad that I had a chance to meet you.
I wish to see you again.
I hope all your dreams come true!!!
2018-04-19 Client: blue-line
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:In face
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Great experience with Alla, had a good time, she is a good company, her looking is very sexy and she has very nice boobs, location was easy to find and a clean and cute place, hope she will stay more because I will visit her again for sure. Definitely best choice in Istanbul.
All the best, Alla !
2018-04-19 Client: RingoPwned
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Nazione incontro:Netherlands
Citta' Incontro:Amsterdam
Duranta Incontro:60 min
La data dell`incontro:2018-04-18
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:No
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Meeting with Shelly at her hotel, and i must say it has been a wonderful experience. She looks exactly like in the picture , she is very sweet speaks english and she trys a lot, so the social time was quite good. The services have been very satisfactory, and she seemed to enjoy it , which always helps. An encounter i hope to repeat soon.
2018-04-19 Client: libidom-yuksek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Turkey
Citta' Incontro:Istanbul
Duranta Incontro:1 hours
La data dell`incontro:2018-04-19
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
CIM:In face
Sesso:Active
Sesso anale:No
Seno:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Mekan Anadolu yakasında güzel bir hotel, giriş ve çıkış rahat, odada duş ve havlu imkanı var. Lara'nın ilk dakikadan itibaren başlayan cilveli hareketleri son dakikaya kadar devam ediyor. Genç olması, seksi olması yanı sıra servisleri ile full hizmet veren bir kız olması çok güzel, yüze boşalma konusunda da bana yardımcı oldu ve ortaya çok güzel bir eser çıktı. Unutulmaz bir seks deneyimi yaşadık ve her yönü ile bu buluşmadan memnun ayrıldım.

Torna su