Bewertungen

Bewertungen von : Mädchenname:
Suche

Read all escort reviews


2017-03-25 Client: LANGANO
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Athens
Treffzeit:90 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:€ 250
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
I CAN'T REMEBMER THAT LAST TIME THAT I HAD SHUCH A GOOD TIME!!!
EVERY SECOND OF THIS 90 MINUTES WHERE LIKE HEAVEN!!!
HOPE SHE WILL BE BACK SOON SO I CAN SPEND MORE QUALITY TIME WITH HER

2017-03-25 Client: Saplayici
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:TL 750
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
İlk başta fiyat pahalı gelse de. Bi daha mı gelicez dünya ya diyerek gittim. Nitekim pişman da olmadım. Ultra lux hatun. Parasının karşılığını veriyor. Güzelliği bir yanı böyle ten yok. Bebek gibi adeta. Çok da sempatik bir kız. Baya sıcak davrandı. Çıt kırıldı bir hatun gibi gözükse de öyle değil. Biraz korka korka modu arttırdım. Baktım gıkını çıkartmıyor. Hardcore a bağladım bende. Hatun her yola geliyor. Ama her şeyden önemlisi o kuku yu o yüzü görmek için gidilir bu kıza. Taptaze
2017-03-25 Client: Thessath
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Thessaloniki
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:€ 160
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Tina is extremely attractive young slim model like girl who if you treat nice takes you to paradise. Sex was fantastic in all positions.
Manny kisses Nikos
2017-03-24 Client: Wibibu
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Heraklion
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Although this is my very first review, I have quite long experience with escorts!

I decided to write this one simply because Violetta is really worth it!

She is not only very good looking, but very friendly and ready to please. I have met her already 4 times and I will certailny do so every time she visits Greece.

Social time and sex is absolutely fantastic (new member - can’t rate her higher although I would give her 9s) and after a while one really feels like being with a sweet girlfriend rather than an escort.

Go for her guys, you will not regret it! Just be careful - she is honestly "falling in love" marerial!

Thnx Violetta, see you soon again!
2017-03-24 Client: icimizdekio
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:40 min
Treffdatum:2017-03-01
Kosten:€ 120
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Hi Guys

for sometime i stop entering review especially for top girls. I just put like or dislike but i feel that i have to enter review for that girls.
She is an angel from Belarus like my first girl in Enews.Incredibly warm and smiily talkative.

When it comes to sex she is over the top. I met more than 50 girls and she is in top 3. We met twice in previous tour and that was unforgettable. Before second meeeting i had senario in the mind but she trow me to the bed and sit on me and finished us both. That was wooow, i had no energy left for second time. She would easily fly like in the first time but i need time to digest that unique experience.

Babe so happy to see you back to İstanbul. Looking forward to see your smile. This time i have no scenario just play with me like second time...
2017-03-24 Client: atalok
: 9.0
: 1.0
: 1.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:€ 60
Kuss:0
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Passive
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Only one allowed
Foto:Real picture
ceset gibi yatan ve sorduğun soruya bile cevap vermeyen bir hatun.. ajans ilgili ama malesef hatun tam bir fiyasko..
heee güzel mi güzel ama insan bir guleryuz bir ilgi arıyor.otur 0
2017-03-24 Client: NİKİMİDEĞİŞTİRDİM
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:TL 400
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Selam Roma Halkı
Şimdi bu kız daha önce geldi. Farklı bir profildeydi. Ama gene de ajans rica etti gene yazalım, neyse o...
Şimdi abicim ilk önce bu genç hatunun booking olayına bir bakalım; istediğim saatten bir ssat sonraya available idi. Normalde sıkıntı, ama yüzde elli ihtimal saçma saçma tipler çıkma ihtimali olan feyk yorumlu kızlara amokaçi yapmaktansa bildiğim iyi servise gitmeyi yeğledim. He dedim bir saat puro şarap ile hazırlık yaparım. Ajans iyi dakik, hatta müsaitsen gel hocam kız hazır mealinde bir whtzup ile hesabı istedim 8-10 dk evvelinden...
Kızın otel maaleseftir ki; yeşilpark taskim. Yerler yüzen parke, laminant. Olay patlar esasında. Mekan zıçç. Ama neyse pindik asansöre, ilgili katta asansöre ben inerken esmer bir kız biniyordu, lan dedii benim makine oda arkadaşı olmasın bu hatun?! Duoya girsek mi lan patron!
Dedim sus lanet şey, para zaten eskisi gibi akmıyor, şimdi senin fikirlerin bizi pişman etmesin.. Bu gibi durumları odadan çıkmayan 100-150 çık ikimiz takılalım diyenlere ramdom bıraktım. Epeydir çıkmadı böyle improvize duo teklifleri ama neyse.
Şimdi kızı tasvir edeyim; kız parmak ucuna çıkıp kollarını boynuna dolayıp yiyiştiğini hayal et. Kız öyle 1 .80'lik benle aynı oldu. Topuklu giyse de parmak ucuna çıkmadan olabilebilirdi. Ama daha bi samimi oldu böyle dolanma molanma. Ha oteli beğenmiyoruz falan ama odadaki ayna dizaynı bu işe hizmet eden cinsten.
Kızın kalçalar accayip dolgun. Memeler doğal olmakla beraber a-b arası, sol memede ben var. Başka kızla karışmasın :)
Karşılamada atladığım bir hususu eklemeliyim; tabii ajans aracılığı ile yapıldığı için booking , kıza tamamen sürpriz biri kapıda , düşün! Kız beni görünce 32 diş ile ;"i am so happyyyy...!" diyince içinin yağı erimez mi abi?
Neyse ön sevişmeyi uzatmadan owo servisi alıyoruz biraz. Diş kullanımı rahatsız edebilir. Amatöre indirelim bu serviste. Süre istenildiği kadar olabilir.
Cowgirlde de çok pro değil genç kız ne de olsa. Bu iyi bence kontrol bende. Ayı gibi güçlü olduğumuz için burada biraz inisiyatif alıyoruz, hoplatma zıplatma falan.. Çok heyecana gelmeden doggy mevzilerine geçiyoruz. 69' u atladık aq! Neyse doggy'de çıkartıp heyecan anlarında sakinleşmek için biraz da paspas falan ...
Doggy esnasında başparmak da götü yoklamaya başlıyor. Acaba soksam mı lan derkene, şeker bir abartma uyarısı alıyoruz.
Misyonere geçip adını bilmediğim bir pozisyonda bitiriş.
Kız sıkı. Güzel kesinlikle. Sanki aşk yaşıyoruz. Bu benim üç oldu. Ve düşündüğüm her sefer heyecanlanıyorum. Size önermek konusunda çekimserim.
Hayvanlık etmeyin. Tadını çıkarın. Temiz arkadaşlar gitsin bi zahmet.
Selam olsun tüm bana benzeyen sevgi dolu sevişgenlere..
2017-03-24 Client: Onescience
: 9.0
: 0.5
: 8.5
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Ankara
Treffzeit:2 hours
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:TL 1000
Kuss:0
Blowjob:With condom
CUM:No
Sex:Passive
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
By servis için görüştüğüm en kötü kız. Taş gibi, bir afet ancak girerken ne suratına bakıyor ne öpüşüyor ne kondomsuz ağzına alıyor, ne sevişirken suratını dönüyor. Bundan iğreniyorsan yapma kardeşim. İlk postadan sonra oturdum 2 saat karının anılarını dinledim giyinip. Dedim ben senle sevişmem. Net; ben ettim siz etmeyin GİTMEYİN
2017-03-24 Client: vasthegreek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Athens
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
This Colombian volcano blew my mind away today... What an amazing girl, one of the best EVER to visit us and certainly the best of this Agency since 2015 (I am a regular customer). To start with, her communication skills and positive energy have no equal. Perfect English (as she normally works as cabin crew for a very big airline!) and also some Greek, because a couple of her boyfriends have been Greeks! Petite body with curves, solid breasts and an ass to die for. In bed, she can triumph in both kitten-like GFE and hard-core sex ("I love to fuck", as she told me...). To sum up, this woman is not enough for even a long meeting - take her on a long vacation to a Greek island or even to Maldives to see what sex is all about
2017-03-24 Client: thanos67
: 8.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Thessaloniki
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:€ 160
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:In face
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Don't know
Foto:Real picture
cute girl, friendly and playful, with appetite for good sex.
girl next door type, with athletic and firm body.
treat her well and you will have an impressive erotic experience.
will meet again.

kisses, sweetie, you also know what you are doing.



2017-03-24 Client: Vural
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:TL 650
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Berta cok hoş bir hatun. Özellikle servislerde bomba. Ilgi alakası üst düzey. Opusmeden kacinmiyor. Şaplak attın mı dur yapma demiyor. Temizlik hijyen de on numara. Kokusu cavusu hazır ola geçirir cinsten. Hatun her anlamda üst düzey olduğunu gösteriyor . Vücuduna diyecek yok zaten. Slav Latin karışımı gerisini siz düşünün. Esmer diyebileceğimiz bir hatun ama teni biraz beyaz. Bizim gibi esmer değil. Fiyatı da iyi. Genel manada memnun kaldım. Bir daha gider miyim ? Neden olmasın
2017-03-24 Client: BlackFox
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2016-10-29
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:With condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
İşimin elverdiği an bir organizasyon yapayım dedim.Başka bir kızla vakit konusunda anlaşamayınca Monika ile buluştuk. İyiki de öyle oldu. Karşılama, ağırlama, muhabbet, servis, temizlik hepsi 10 numara. Aylardır takipteyim, yine bir buluşma ayarlayayım diye ama iki turdur Ankara'da. Kıymet bilin derim arkadaşlar
2017-03-24 Client: darkness
: 7.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-03-17
Kosten:TL 400
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Only one allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Selam Beyler,
Ammmman diyim sakin ha diyim. Ben yandım siz yanmayin diyim. Bi kere ajans sahtekar. Yarim saate 2 dedk anlaştik kiz ne ikisi dedi.
Görüntü resimlerle alakası yok. Got gobek salmış. Ordan burdan pörtlemiş. Memmeler büyük sarkık değil ama odun gibi yatiyor. Bitir işini git havalarında. yarm saat diye siktir git havalarında davranmış olabilir ama biraz konuştum bu kari bizim fazil saay'ın caldigi aletin ogretmenligini yapiyormuş. anladığım kendine yakıştıramiyor yaptigi isi. gitmedim bilmem ama karakoyde belki daha iyi muammele bulursunuz.zaten sisko olduğu fotodukkanlı resimlerinden belli. burdki reviewlere bakarak gitmedim zaten ben. piercingli falan diye cilgin bir tiptir ucurur diye gittim.
bi delige sokmaya bu paarraa verilmez hele hele bu siskoya hiç verilmez.
Zevk renk falan değil buradaki yorumlara da inanmayın.
2017-03-24 Client: mixalis mixoy
: 8.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Athens
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-24
Kosten:€ 140
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Συνενόηση με το γραφείο αρκετά καλή.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο του Μτξργ.
΄Ομορφη αλλ' όχι καμμιά καλλονή.
Ιδιαίτερα ωραίο πρόσωπο,
με ωραίο σώμα και καλό στήθος που ανταποκρίνεται θετικά,
λίγη κυτταρίτιδα,
μαύρα ίσια ωραία μακρυά μαλλιά..
Ευγενική, καθαρή, πρόθυμη να σε ευχαριστήσει.
Κατέχει το άθλημα και το απολαμβάνει.
Πολύ καλή πίπα .
Δε θα την ξαναπάρω ΟΧΙ πάντως γιατί δεν αξίζει.
Τη συνιστώ.-
2017-03-24 Client: Ktrkr
: 2.5
: 2.5
: 2.5
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:1 hours
Treffdatum:2017-03-21
Kosten:TL 600
Kuss:0
Blowjob:Don't know
CUM:No
Sex:Passive
Anal:No
Brüste:Silikone
Extrarunde:Don't know
Foto:50% fixed in Photoshop
beyler sakın gitmeyin kız hiç birseye benzemior ben odaya girdim hemen çıktım. bir bucuk metre boyu var. Böyle kızlara hiç gerek yok vaktinizi bosu bosuna harcamayın yani.
2017-03-24 Client: jacklomaxx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Stadt des Treffens:Amsterdam
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
A fabulous meeting, a very very beautifull girl, smiling, with tenderness, and very active in sex, soft skin, beautifull breast... Thanks so much to you Monica..
2017-03-24 Client: LANGANO
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Athens
Treffzeit:3 hours
Treffdatum:2017-03-01
Kosten:€ 500
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ !!!!
ΤΟ ΑΠΟΛΗΤΟ ESCORT !!!!
ΕΙΝΑΙ +40 ΚΑΙ ΟΧΙ 29 ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ TOP ESCORTS
2017-03-24 Client: volcano34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:1 hours
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:In face
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Büyük göğüslere, tatlı ve dolgun bir kalçaya doyduğum, seksin doruklarına çıktığım güzel bir günün ardından herkese merhaba. Romanyalı güzelimiz Vendi, bir kadının sahip olması gereken her şeye hatta daha fazlasına sahip. Özellikle büyük göğüs ve dolgun kalça severlerin kaçırmaması gereken bir afet. İyi bir yönlendirme ile bütün fantezileri yaşamak mümkün. Resimler için kendisinden ricada bulundum siteye bir kaç tane de çıplak halini yüklemeli çünkü çok seksi hatlara sahip dolgun bir vücuda sahip. Dövmesi de çok hoş. Kaçırılmaması gereken bir afet.
2017-03-24 Client: bademseftali
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:1 hours
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:In face
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Polya ile bu ajans ile daha önce de İstanbul'a gelmişti. Görüşmek ise bu turda mümkün oldu. Kapıyı mini etek ve tatlı bir jartiyerle açınca kendimi bir havayolu şirketine gelmiş gibi hissettim ve hostesimiz beni içeri davet ediyordu :) çok tatlı, güzel ve çekici bir kız gözler renkli, vücut ise çok seksi, teni bronz.
Oral konusunda aktif ve istekli bir giriş yaptı, pozisyonlarda beni fazlasıyla memnun etti ve finalimizi de yüzünde yapmamı kabul ederek gerçek bir uçuş deneyimi yaşattı. İngilizce iletişim sağlanabiliyor bir kaç kelime Türkçesi de var aradan çat pat ağzından kaçıyor.
Güzel bir deneyimdi. Polya'ya çok teşekkür ediyorum.
2017-03-24 Client: soylusevo
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:TL 650
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
kizin profili oldukca basarili ayrica kendi websitesi de var. ordan da baktim. gercekten isi onemsemis. servislerinin kaliteside burdan geliyor. hem temiz hem de istekli. yuzu aham saham degil ama vucudu oyle. gercekten efsane vucut var.
ben burda en cok otel konusuna deginmek istiyorum. otel besiktas taki meshur otellerden biri. ayni otelin taksim subesine gecen hafta baska hatuna gittim. otel de giriste problem yapiyolar diye once otelin cafesinde takildim ordan yukari ciktim. cikista bir suru problem yasadim. resmen hirsiz muamelesi gordum iki saat guvenlikle tartistim en sonunda cikmama izin verdiler. ondan once besiktas ta bir baska kiza bir baska hotele gittim bu otel yeni cikmis piyasaya. adamlar iceri almadi ajans bana diyor ki otoparktan gir. ulan hem o kadar para veriyoruz hem de boyle muamele gormek icin mi. ajanslar gitsin adam akilli yerlerde otel tutsun. yorum yapan arkadaslarda otel gir cik sorunu varsa yazsin lutfen. bakin ben bu kiza gittigimde bi problemle karsilasmadim. karsilasan olursa yazsin.
2017-03-24 Client: Martin Picker
: 9.5
: 7.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Ankara
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:TL 750
Kuss:Without tongue
Blowjob:With condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Don't know
Foto:Real picture
It happened to be a first experience for me, having oral sex with condom. Of course, I did not enjoy.
My shower together offer was also rejected.
If you want to have a GFE experience, she might be the right person.
She is a beautiful girl. She knows Turkish quiet enough to communicate.
2017-03-23 Client: BluEyes
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Stadt des Treffens:Heraklion
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 200
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
normally i never write for a girl because i want to keep it for me...ria for me is the best escort for me in greece...she it totally greek girl, clean,smell amazing, so cute..i had amazing time with her..and i will visit her again for sure..she worth the money..visit her u will not lose..i fall in love..

παιδες ,απαιχτη, ειναι η πιο ομορφη ελληνιδα που εχω παει.καθαρη μοσχομυριζε,στο σεξ τοπ..δεν εχω λογια..καπου διαβασα και ελεγε ενας..και χαρη σου κανω και σου καθομαι,οντωσ χαρη μας κανει μαγκες που ερχεται ηρακλειο..πιπινακι για να το ρουφιξεις ολοοοο..δεν θα χασετε..μακαρι να ξαναερθει.και θα παω και αυριο εννοειται...καλη συνεχεια
2017-03-23 Client: KalinCana
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Ankara
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:TL 400
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Don't know
Foto:10% fixed in Photoshop
Nedense bu kızımıza gitmek istedim. Memnun kaldım, arada sırada bu işi yapanlardan. ben öylesini daha çok seviyorum. ingilizcesi yok denecek kadar az.Vucut vs normal ama yüzü çok güzel. ilgisi sevgisi güzel temiz bir kızımız. Ama hacılar göz yüz çok güzel :)
She has beatifull face and eyes wow very beatiful. Thanks honey love
2017-03-23 Client: nameless101
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Stadt des Treffens:Nicosia
Treffzeit:15 min
Treffdatum:2017-01-19
Kosten:€ 50
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Only one allowed
Foto:Real picture
This girl is absolutely stunning. She has a very sweet attitude and tries her best. Even with some problems I did not feel like I wasted the money I gave her.

Thank u for the time bby.. maybe one day we can try again
2017-03-23 Client: A_Kilic
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:45 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 150
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Silikone
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Bu siteden çok kızla görüştüm. Overall olarak en güzeli diyebilirim. Çok tatlı ve sempatik bir kız. Hiç kıskançlığa lüzum yok, buluşmayan çok şey kaçırmış olur :). See you soon Katyusha :))
2017-03-23 Client: murat19077
: 8.0
: 6.0
: 7.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-01-19
Kosten:TL 450
Kuss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Passive
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Only one allowed
Foto:30% fixed in Photoshop
she is one of the worst experiences ı ve ever had first of all she doesnt know how to treat customers well when we were having sex she had a expression in her face like as if ı was forcing her to have sex with me she did everything to make me uncomfortable ı could clearly see her face that she hates her job also she was really bad at sex she made no afford to make the sex exciting just laid down there and wait you to finish so ı dont recommend her to anybody
2017-03-23 Client: redzone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Stadt des Treffens:Limassol
Treffzeit:1 hours
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:In face
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
All I can say is that I wouldn't describe Lana as an escort . She provides a fantastic service, is very friendly and open to trying everything .
All her favourites are provided and I would say she is by far n away the best lady I have met. She is young and very tight girl.
No rush , nice accomadation and takes great care of herself .
A 5 star service with a beautiful lady
2017-03-23 Client: Lucifer
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-16
Kosten:TL 600
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Silikone
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Öncelikle şunu söyleyebilirim, fotolarından çok daha güzel ve alımlı, nazik sevecen bir kız.. tam bir GFE, biraz zorlarmaya birşey demiyor ama PSE olmaz bundan, zaten kıyamazsınız. Baya zevk alarak yapıyor ama ben ilk günlerinde görmüştüm, şimdi baya yoğunmuş aynı mood devam ediyorumdur bilemem, kesinlikle tavsiye ederim.
2017-03-23 Client: kirpik66
: 9.0
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:90 min
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:€ 250
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Kac yildir yazmamistim burda. Bu sefer kizi biraz magdur gorunce turk tarafim agir basti, bi de sikis iyi olunca :) kiz gayet iyi, karsilama, ajans ( varsa) temizlik, oda duzeni vs. servislerde yonlendirmek kolay olunca istedigi aliyorsun. Vucut fit, bayag fit. Ici SIKI MI SIKI!. Yuz guzel. Agiz fonksiyonlari kuvvetli, geri hic vermeyecekmis gibi aliyor:)) Otelden yana bi sikinti yasamadim zaten hepimizin gittigi malum yer. O kadar gittimki artik gozum kapali yolumu bulurum icnde:)
2017-03-23 Client: Cayman1
: 9.0
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-03-20
Kosten:TL 400
Kuss:Without tongue
Blowjob:With condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Don't know
Foto:Real picture
Kız uzun ama harbi uzun
Surat idare ama vucut fena
175 üstü hafif kaslı geniş omuxlu
Ben memnun kaldım hatta 2 kere ziyaret ettim
Sıkı sert kızları severseniz uyar
2017-03-23 Client: gecebekchisi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Ankara
Treffzeit:3 hours
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:TL 1300
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Bu siteden bir çok kızla görüştüm ama Deria yı tanıdıktan sonra diger kızlar artık bana yetmiyorwink bu deriayla dördüncü görüşmem oldu. Fotograflarından daha güzel ve yazılan diger yorumlardaki gibi sex le ilgili herşeyi mükemmel yapan bir kız,denerseniz kesinlikle müptelası olursunuz. benim gibi yolunu gözlersiniz wink
2017-03-23 Client: Cayman1
: 8.5
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-03-23
Kosten:TL 400
Kuss:0
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Only one allowed
Foto:30% fixed in Photoshop
Yorumlara kandım siz kanmayın
Kız genç ama öle sıkı sağlam bi kız değil
Komik bi kız ingilizce iyi
Yaşa göre vucut patlak bence surat fenadeğil
Puanları bir iki aşağı çelin
Bu arada resimlerle alakası yok
2017-03-23 Client: murat19077
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:1 hours
Treffdatum:2017-03-01
Kosten:TL 700
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Bu kadar tavsiye üzerine gittim ilk olarak çok güzel bir kız at gibi gerçekten , servislerindende memnun kalmıştım öpüşürken sevişirken hiçbir sıkıntı yok sadece biraz zaman geçirmeye çalışmasından puan kırdım çok fazla müşterisi olduğu için zamana felan çok dikkat ediyor seans aralarında biraz zamana oynamaya çalıyor yani tam profosyonel olmuş bu işte ama iyi zaman geçirmiştim tavsiye ederim
2017-03-23 Client: purify
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Izmir
Treffzeit:1 hours
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:TL 1200
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:In face
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
What a Duo, I mean, wow
Tina & Lety both look lovely and I had a lot a fun with them. I think they did too. They actually were really eager to please and god how well they managed to do that.
That was definitely a great experience and I would recommend it to anyone interested in meeting two wonderful ladies at the same time.
Thanks ladies :*
2017-03-23 Client: Alekx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Ankara
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:€ 200
Kuss:With tongue
Blowjob:With condom
CUM:Yes, swallow
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Silikone
Extrarunde:Don't know
Foto:Full Photoshop
Kızlar merhaba ))) öncelikli olarak puanları yüksek verdim , yayınlansın diye . Siteden tonla kıza gitmişimdir ama beni bu kadar yanıltan yorumlar görmedim. O yüzden düşünen arkadaşlar icin yazıyorum. Bu kadar pozitif yorum varken dedim heralde kızlar uzay.vay şöyle vay böyle . Net söylüyorum Lika ve Deria a yı duo aldım ; bu kadar kötüsü hiç olmadı . Servisler falanda vasatın altındaydı. Leş gibi sigara içmişler , bırak öpmeyi ağzına verirken bile 10 kere düşündüm.tarla bostan yan gel Osman moduna girmişler. Tabi bu kadar iyi yorum olunca benim romalı vatandaşım iyi bi şey var diye sıraya girmiş . Yazık arkadaşlar paraya . Belki 1 fiyatına 2 kız alıyorsunuz ama bence değmez . Vucüt yok , servis yok . Aptal aptal gülüyorlar. Ya bu kadarda kötü olamaz demeyin.yapılan yorumlardan sonra ben şok halindeyim yaşadıklarıma. Hüsran oğlu hüsran. Bi fakire versem parayı daha fazla mutlu olurdum. Sevgiler angry
2017-03-23 Client: tanberk
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:€ -
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Silikone
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
arkadaşlar mekan bostancı

bu kızın ismi değişmiş anlamadım neden böyle yapıyorlar.

karşılama çok iyi samimi cana yakın ve içten 20 li yaşların sonuna doğru..

gerçekten bu resimler kötü çekilmiş biraz daha güzeli

iletişim çok rahat gündüz gittiğim için zaman sorunu da olmadı

kibar soft bir kız

beklentimin üstü çıktı tavsiye ederim 1 kere gidilir

arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum .

çok yalancı yavşak yorumcu var utanmıyor şerefsizler...

ulan türk kızı var sitede utanmadan ukraynalı yazmışlar şöyle kız böyle kız benim arkadaş gitti kapıdan döndü

yalan yorumculara itibar etmeyin gidene sorun araştırın ...

aşağılık yalancı yorumcular .şerefinizi sikim adiler.

kalın sağlıcakla
2017-03-23 Client: Alchemy
: 10.0
: 8.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Ankara
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-22
Kosten:TL 700
Kuss:With tongue
Blowjob:Without condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Yuzu ve fiziği gerçekten guzel. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Karşılaması çok sıcak. İlk defa ingilizce bilen birine denk geldim. Sevişirken anlaşabilmek ayrı bir tat katıyor ;)
Cıtı pıtı birini beklemeyin tabi ki. Kız 1.85... anatomik olarak cıtı pıtı olma şansı yok. Keyifli bir bir saat geçirdim ama bir defa deneneceklerden bence
2017-03-23 Client: importman
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Malta
Stadt des Treffens:Saint Jullian\'s
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2016-12-14
Kosten:€ 100
Kuss:0
Blowjob:With condom
CUM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Don't know
Foto:Real picture
I was stay with this girl in December in St julian for one hour the photo is all real and I try many girl in Malta but this one I thing is best girl in Malta.Sweet and beautiful need stay other more time with she :-))) special girl
They leave the time that you need

2017-03-23 Client: ceyceyx07
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:60 min
Treffdatum:2017-03-10
Kosten:TL 700
Kuss:Without tongue
Blowjob:With condom
CUM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Brüste:Natural
Extrarunde:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
hi.she has all best comment but she doest provide all services.
I was so clean and also took a shower before but she made oral sex with condom.
she doest agree for dogystyle sex. she was agressive . I give 9.5 points but you can give your point yourself.

Merhaba bu 2. yazdığım yourum. ilki yayınlanmadı.
ben yaşadıklarımı yazayım puanları siz verin kafanızdan .
1. kız güzel göğüsler küçük fotolardan daha küçük. ten ipeksi güzel.
bende orta yakısıklı bir kişiyim temiz giyinip gittik. sorun var mı YOK
ama parayı veridikten sonra birden muamele değişmeye başladı. biraz donuk. bi ara sert öütüm diye sinirlendi ki french kiss felan zaten yapmadı ki kendi ağzı sigara kokuyordu ben sigara içmem.
1. turda biraz tepki versede iyi değildi. 2. turda biraz bitsede gitsek modundaydı. dogystyle dedim pis bi gülüşle dogy felan dedi yapmadı. sonra üzerime çıkarak hızlı git gellerde boşaltmaya çalıştı.
tamam belki hoşlanmamış olabilir yorgun diyecem değil saat 1 de ilk müşterisiyim. yani bu paralara bu muamele çekilmez.. sizde bu kızları öve öve bitiremyince olan bu oluyor.
2017-03-23 Client: murat19077
: 8.0
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Stadt des Treffens:Istanbul
Treffzeit:30 min
Treffdatum:2017-01-24
Kosten:TL 400
Kuss:0
Blowjob:With condom
CUM:No
Sex:Passive
Anal:No
Brüste:Natural
Extrarunde:Only one allowed
Foto:50% fixed in Photoshop
2 ay önce gitmiştim tam hatırlamıyorum gittiğim tarihi ama fotolara bakıp bu kızı görücem diye giderseniz hayal kırıklığına uğrarsınız heralde fotodaki bayan ama güzel olmayan hali diyim fotoşopun dibine vurmuş bu siteden gittiğim nadir güzel olmayan kızlardan yanındaki arkadaşı çok daha çirkin olduğu için algı kurbanı olup yarım saat giriyim dedim ama muamele felanda vasat memnun kalmamıştım

Back to top